Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi lehet a magyarázata?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a magyarázata?

Figyelt kérdés

Bocs de nem voltam biztos benne hogy melyik kategóriába tegyem fel a kérdést.

Nem vagyok meleg. Ez 100 %, de mégis kívánom a popsimba.

Nem azt, hogy egy másik pasi berakja...

Vagy vibi vagy csak meg ujjazni magam.

2023. jan. 28. 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
meleg akkor vagy, ha a pasikat szereted.
2023. jan. 28. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát a prosztata izgatás amúgy okozhat orgazmust. Bár nekem még ilyen nem volt, de a férfiaknak alapvetően az anál nagyobb inger lenne, mint a nőknek.

Inkább csak amolyan társadalmi berögzülés, hogy "b_ziiis" ha egy férfi olyanra vágyik, hogy izgassák hátulról, akár egy nő. Aki nagyon nyitott szexuálisan az simán csinál ilyet nővel.

Én például nem vágyom erre, de nem azért mert azt gondolnám, hogy "b_ziis" dolog, hanem azért mert, nem vagyok a saját testemmel kibékülve és undort kelt bennem.

Szóval ez a magyarázat szerintem.

2023. jan. 28. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer éld meg sráccal is. Az mindent felül múl és attól nem leszel meleg max bi. De ne érdekeljen. Egy életed van csak. Szívesen bevezetlek ha kell.
2023. jan. 28. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan hogy heteró az ember

De szereti az anális játékot.

És szívesen fogadja ha egy nő análisan kényezteti.

2023. jan. 28. 11:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!