Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek!Szavaztatok már a Fideszre?
Én soha nem szavaztam vagy szavaznék rájuk és ha tehetném,az egész pártrendszert eltörölném Magyarországon....de nem tehetem.Hogy miért tennék ilyet?Mert itthon a gyülöletet a pártok terjesztik.Pártoktól teljesen független képviselőkkel sokkal többet tudnánk elérni minden téren,mert ők azokért az emberekért felelnek,akik megválasztották őket.Az ő érdekeiket képviselnék a parlamentben és nem pártokét.Nem lenne szétszakadva,élhetőbb és gazdagabb lenne az ország.Ez csak egy utopia tudom,de jó belegondolni egy ilyen világba.
2023. jan. 25. 08:37
12/20 A kérdező kommentje:
11:Mindegyik országban vannak pártok
Én most legutóbb. Előtte csak a jobbikra... :)
2023. jan. 25. 08:50
Bár tudnám mik az ÉRVEK amiért valaki ide vagy oda szavaz. Mert ez az izgalmasabb.
2023. jan. 25. 08:56
11
Homokba dugni a fejed jobb? Így is megy a mocskolódás, és nem jó kifogás, hogy nem veszel részt benne. Ami azt illeti, pártok nélkül se lenne jobb, ebben biztos vagyok. Ami azt illeti az egész képviselői rendszer idejétmúlt. Ma már megvannak a technikai feltételei, hogy közvetlenül is jelezhesse mindenki az akaratát. Miért kéne képviselő? Képviselem én magam! Ahogy a banki alkalmazások is elég biztonságosak, a politikai döntésekhez is lehet biztonságos alkalmazást készíteni ahol kinyilvánítható, hogy melyik kérdésben mit akarok. A kormányok nem dönthetnek semmiben, csak adminisztrátorként működnének, és kötelezően végre kell hajtaniuk az emberek által közvetlenül hozott döntéseket. Nincs korrupció, urambátyám mutyik, stb... A feltételei adottak...
2023. jan. 25. 08:58
16/20 A kérdező kommentje:
Pedig én azt hittem a melegek többsége nem jobbos
Kedves kérdező! Egy ember sokkal több rétegből áll, mint a szexuális hovatartozása, én úgy gondolom, nem ez az egyetlen dolog, ami meg kell hogy határozza valakinek a politikai nézeteit. “Jobboldalinak” vagy “baloldalinak” lenni ennél sokkal több (és nem, jobboldalinak lenni nem egyenlő a Fidesszel, baloldalinak lenni nem egyenlő az MSZP-ből kinőtt kamupártokkal).
2023. jan. 25. 12:18
#16. Nem jó a megközelítés. Fordítva gondolkodsz. Azt írod,a melegek többsége nem jobbos. Hát szerintem meg a jobbosok többsége ereszen csúszik.... A balosok meg még bénábbak.
Igazából aki ma Magyarországon politikából él, az számomra nem ember.....
2023. jan. 25. 23:15
19/20 A kérdező kommentje:
18:Ha te így gondolod.Csak nekem ne mondd meg a tutit!
20/20 A kérdező kommentje:
Nekem sem ember,aki egy embereket öngyilkosságba hajszoló hajlamot felvállal,de nem szoktam senkire se ráerőltetni
További kérdések: