Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/20 anonim válasza:
Mindig... Nincs jobb! Talán, ha lenne Schiffer...
3/20 anonim válasza:
Egyszer, én is 1998-ban. Életem legnagyobb bűne és hibája volt.
4/20 anonim válasza:
Minden bzi a fideszre szavaz. Ezért tartunk itt. LOL
5/20 anonim válasza:
Soha
Ha 2006-ban már lett volna szavazati jogom, akkor valószínűleg rájuk szavaztam volna, de még csak 16 voltam:)
Aztán 2010-re már kiábrándultam belőlük, mostanra meg már utálom őket úgyhogy nem szavaztam rájuk azóta sem
6/20 A kérdező kommentje:
5:Mondjuk 2006 és -2010- között nem volt náluk pálfordulás.Akkor gondolom csak simán jobbos vagy
2023. jan. 25. 00:08
8/20 anonim válasza:
Nem, de a Mi hazánkra igen, amin sokan meglepődnek. A Fideszre nem tudnék jó szívvel szavazni, a baloldali pártokkal meg szinte semmiben nem értek egyet, és őszintén szólva nem is tartom őket semmivel tisztességesebbnek a Fidesznél. Noha a Mi hazánkban is vannak taszító politikusok, Toroczkai gondolataival a legtöbb témában azonosulni tudok. A Youtube-on sokkal intelligensebbnek mutatkozott be számomra, mint ahogy a média be szokta állítani, és különösebb meleggyűlöletet sem érzek rajta (legfeljebb a támogatóinak a primitívebb részén). Emellett számomra csak ő képviseli hitelesen a rendezetlen bevándorlás elleni álláspontot, amit én a melegek szempontjából nagyon fontosnak tartok - nem igazán érezném biztonságban magam, ha tele lenne az ország olyan emberekkel, akiknek a vallásában ez halálos bűn. Lehet hogy túl paranoiás vagyok e téren, de tény hogy a nyugati nagyvárosokban el szoktak követni muszlimok gyűlöletbűncselekményeket melegek ellen. 26/f
9/20 anonim válasza:
Teljesen mindegy kire szavaztok,minkét oldal csak használ benneteket.Az egyiknek arra kelletek,hogy a gyűlöletkeltéssel plusz szavazatokhoz jussanak,a másiknak a ti szavazatotok kell.
10/20 A kérdező kommentje:
8:Az az igazság,hogy rajtatok már nem tudok meglepődni.Én amúgy pont ezért nem szavaztam se 2018 ban,se 2022 ben
2023. jan. 25. 07:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!