Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal a srác, mit tegyek?
Grindr-ön rámírt egy srác, egyből intim képpel (persze nem kértem) a képen a teste és a farka látszott, ami elég szőrös volt, így nem is sejtetem semmit. Kiderült, hogy 100 km-re ér, külföldön. Snapen keztünk el beszélni és arcképet cseréltünk, ahol nagyon fiatalnak tűnt, így rákérdeztem a korára, azt mondja 14.
Szóval... én 21 vagyok, én 15 évesen keresgéltem pasikat a neten, szóval átérzem a helyzetét, de akkor is, 14 éves, az nagyon fiatal.
Ezt mondtam neki is, hogy nagyon fiatal vagy, szóval nagyon max haverok legyünk, mert nem akarok semmi bajt.
Mert tényleg, semmi gondot nem akarok, de nem is akarom eldobni és ghostolni, mert az is szarul veszi ki magát. Mit csináljak?
Most kis beszélgetésben vagyok vele, de mindig olyanokat dob be, hogy a "testem a tiéd, rád vár, stb"
Mégegyszer, tisztázáss képpen. 21 vagyok, átérzem a helyzetét, nem én kezdeményeztem a képcserét, nem is kértem azóta és nem is akarok 14 évessel ilyet, de nem is akarom elhajítani. Mit tegyek, hogy ne üssem meg a bokám?
Szerintem köszönj el tőle szépen, magyarázd meg neki, hogy nem lesz köztetek semmi. Talán egy kis kegyes hazugság is belefér, pl. találtál valakit.
A helyzet az, hogy ha megsértődik, még lehetnek kellemetlen óráid, fejfájásod miatta, akármennyire szeretnél is elővigyázatos lenni.
A barátság sem jó vele, nem fog működni, mert reménykedik. Mit mondasz neki, hogy akkor várj még négy évet, addig én kedvemre szórakozok?!
A srác szerintem nem kicsit defektes.
Na szex az abszolút nem volt, 100 km-re van külföldön, és csak ma ismertem meg, meg azért elmentettem dolgokat, ahol leírom, hogy nem lesz vele semmi mert fiatal meg nem tudok elmenni hozzá stb.
De nagyon remélem, hogy nem erre megy ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!