Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiatal srác aki laza boxert hord?
Fecskét hordtam sokáig, aztán feszülős boxert, de az nagyon zavaró volt. Mármint, hogy a combomra tapad, stb. Aztán újra elkezdtem fecskét hordani és közben rendes boxert.
Igazából szinte csak azt hordok, egyáltalán nem zavar, egy idő után úgyis megtalálja minden a helyét 😄. Csak a szárát kell jól betűrni a nadrág alá, utána semmi gond, nem csúszik fel, meg nem gyűrődik. Az egyetlen hátránya, hogy így nadrágon keresztül látványosabb, ami néha feszélyez. De mondjuk szövetnadrág alá meg edzéshez a fecske jobb
Nem tudnék lazát hordani. Engem nagyon idegesít, ha lötyögnek a golyóim, mert elvonja a figyelmem, ha folyton azt érzem.
Nekem csakis a feszes boxer jön be, az nagyon kényelmes tud lenni.
19f
Alváshoz van egy pár laza boxerem. Amúgy normál esetben mindig feszes boxert hordok.
Volt olyan, h már nem volt több tiszta feszes boxer, és a laza típusú alvós boxerben voltam egész nap. Nekem nem volt túl kényelmes, mert lengedezett benne a farkam és gyakran igazgatni kellett.
20/F
Lobogós laza bóxer hordok 2 hete, és meztelenül alszok, már nem tudnék másra váltani.
Laza boxert hordok régóta, gimnázium alatt meg fecskét - nagy felszabadulás volt az érettségi UTÁN!
Feszes boxert a baleseti sérülésem miatt nem tudok már hordani, így az egész lerakatot kidobni tervezem.
Kicsit sajnálom a szemétládába tenni, mert van, amit csak azért mostam ki, hogy majd hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!