Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan fiatal srác aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiatal srác aki laza boxert hord?

Figyelt kérdés
Mindig ezt hordasz? Miért választottad ezt a fazont? Nem zavar hogy lengedezik a szerszám a gatyádban? Hány éves vagy?

2022. júl. 22. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Én már 1 éve hogy nem hordok boxert,semmi alsóneműt...
2022. júl. 22. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én lazat hordok es nem zavar egyaltalan h lengedezik a farkam. Egyszer strandon még lett is emiatt egy kalandom:D
2022. júl. 22. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Én először ezt a feszesebb fazonut hordtam, miután tavasztól őszig szinte egyáltalán nem is hordok boxert, meg ha farmer nadrágot veszek fel akkor sem veszek fel alá boxert, tehát így hozzá vagyok szokva laza bő, kényelmetlen ha feszesebb boxert hordanák, boxer veszek fel akkor laza bő fazonut hordok.
2022. júl. 22. 17:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Fecskét hordtam sokáig, aztán feszülős boxert, de az nagyon zavaró volt. Mármint, hogy a combomra tapad, stb. Aztán újra elkezdtem fecskét hordani és közben rendes boxert.

Igazából szinte csak azt hordok, egyáltalán nem zavar, egy idő után úgyis megtalálja minden a helyét 😄. Csak a szárát kell jól betűrni a nadrág alá, utána semmi gond, nem csúszik fel, meg nem gyűrődik. Az egyetlen hátránya, hogy így nadrágon keresztül látványosabb, ami néha feszélyez. De mondjuk szövetnadrág alá meg edzéshez a fecske jobb

2022. júl. 23. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudnék lazát hordani. Engem nagyon idegesít, ha lötyögnek a golyóim, mert elvonja a figyelmem, ha folyton azt érzem.

Nekem csakis a feszes boxer jön be, az nagyon kényelmes tud lenni.

19f

2022. júl. 30. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Alváshoz van egy pár laza boxerem. Amúgy normál esetben mindig feszes boxert hordok.

Volt olyan, h már nem volt több tiszta feszes boxer, és a laza típusú alvós boxerben voltam egész nap. Nekem nem volt túl kényelmes, mert lengedezett benne a farkam és gyakran igazgatni kellett.

2023. nov. 4. 07:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

20/F

Lobogós laza bóxer hordok 2 hete, és meztelenül alszok, már nem tudnék másra váltani.

2024. febr. 17. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Most pont ilyen van rajtam. Miért? Mert ezt vettem ki a szekrény tetejéről reggel. De zavar. Ez van. 25 éves vagyok.
2024. febr. 19. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Laza boxert hordok régóta, gimnázium alatt meg fecskét - nagy felszabadulás volt az érettségi UTÁN!

Feszes boxert a baleseti sérülésem miatt nem tudok már hordani, így az egész lerakatot kidobni tervezem.

Kicsit sajnálom a szemétládába tenni, mert van, amit csak azért mostam ki, hogy majd hordom.

2024. febr. 20. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!