Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ötvenen túl van esélyem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötvenen túl van esélyem?

Figyelt kérdés

Kicsit már túl vagyok az ötvenen, de még ezt nem mondják meg mások. Volt már fiatalabb partnerem, nagyon jó volt, egy ideje azonban nem találkoztam senkivel sem. Alkalmi, időnként találkozós lehetőséget keresek, és ami még fontos volna, a fiatalabb partner izgalmas számomra, mivel amikor én még abban a cipőben jártam, nem voltam elég nyitott fiús kapcsolatra.

Szerintetek hol érdemes keresgélnem?

2022. júl. 10. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Grindr
2022. júl. 10. 09:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Aktív vagy passzív vagy?

Itt a gyakorin is lehet, hogy lesz.

2022. júl. 10. 10:06
 3/7 A kérdező kommentje:
2 - passzív
2022. júl. 10. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
54 évesen egy 25 éves fiatallal vagyok.
2022. júl. 10. 13:35
 5/7 A kérdező kommentje:
4 - na ez érdekelne, hogy hoztátok össze...
2022. júl. 10. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
50 felett passzívként nehezebb valóban. én pl nem tudnám elképzelni hogy egy 60 éves férfit dugok 30 évesen. Egy idősebb férfi nekem legyen kemény faszú kan aki elkap és megdug.
2022. júl. 12. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

Nézd, szerintem 20-30 év korkülönbség mellett azért ritka az igaz szerelem.

Az aki fiatalon ebbe belemegy, az általában vagy valami daddy, vagy gyakrabban sugar daddy jellegű témát akar.

Illetve hát a test, de az a pasi aki 50esként olyan jól néz ki, hogy egy 20 évessel vetekszik, azért ritka.

Egyszerűen más generáció, más életszakasz, más érzelmi érettség. Akiket látok ilyen életkor különbséggel, ott mindig vagy pénz, vagy külső is van a képben.

2022. júl. 12. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!