Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen tapasztalataitok vannak az ötvenen felüli férfiakkal?
nehezen áll fel nekik nehezen tudnak elmenni
szex nem igazán megy mert nem lesz teljesen kemény csak ilyen félkemény azt meg nem lehet betenni punciba.. szóval katasztrófa.
Bár olyan 50es pasihoz nem volt szerencsém aki viagrát szedett volna.. lehet h a kék bogyóval működhet.
24N
Cáfolnám az előzőt. Biztos van olyan is,de nem általánosíthatsz.
Az én tapasztalatom abszolút pozitív. Nagyon kemény az :D nem kevésbbé mint a huszonévesé és teljesen rendben aktívan élünk szexuális életet majdnem napi szinten.
22L
Nekem még nincs problémám, ezek szerint lesz?
Vagy ne általánosítsunk, sok mindentől függhet..
F40
:D Felizgatod és megfogod a farkát elég kemény e. :D Hogy Meddig bírja és milyen intenzitással azt ki kell próbálni vele.
De azért egy olyan aki odafigyelt magára,sport,táplálkozás,stressz stb. Nem küzd betegségekkel azért annak férfinak feltételezném hogy még nem okoz gondot a szex.
47 èves párom volt. Hát nekünk nem ment a dolog. Nem eléggé volt neki kemèny a merevedése. És 5 percig tartott neki. És a hozzátenném hogy sportos férfiről van szó.
25/n
#8: Ezen ne csodálkozz! Nálam úgy volt, hogy az ülőmunka miatt nekikezdtem sportolni, aktívan mozogni, mert deréktájra elkezdett feljönni a háj. Mikor napi szinten jártam futni és eljártam úszni, evezőpadon edzeni, a maszturbációhoz is nehezen állt fel.
Most 2 hónapja visszavettem, mondhatni leálltam a sporttal, igaz kicsit elkezdett visszajönni az ülőmunka eredménye, de most kőkeményen áll.
Nekem ilyen tapasztalataim voltak.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!