Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen tapasztalataito...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen tapasztalataitok vannak az ötvenen felüli férfiakkal?

Figyelt kérdés
Mennyire potensek? Megy nekik a szex?

2018. márc. 21. 08:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

Mi másról szólna egy ilyen kapcsolat mint a pénzről?Én nem is tagadom,hogy csak a pénze miatt feküdtem le 50 éves pasival. Gazdag,magára sokat adó férfi volt,de nem,nem volt olyan jó teste mint egy 20-on évesnek,sportolt,mégse volt olyan feszes mint egy 20-on éves,sőt,semmi vonzó nem vt rajta. És nem,nem irigyelhetnék meg a 20-as pasik a merevedését,mivel kamagrával is csak félkemény volt, nem,nem bírta órákon keresztül, előjátékkal,mindennnel együtt vagy 12 perc volt,közben 2-3-szor lelankadt neki,nem vomt valami élvezetes puhával..Szóval az a tapasztalatom,hogy városi legendák meg az arcoskodás,de még a pénz és egészséges életmód sem írja felül a biológia tényeit/törvényeit,vagyis a gyakoris elmélettel ellentétben nem 50 évesen vannak a "csúcson" a férfiak,de még nem is 40 évesen...

23/N

2018. márc. 21. 12:46
 12/16 anonim ***** válasza:

#9 es.

Nem nem a bankszámla a hunyó nálam :D De nem csóró az igaz,de nem is gazdag. Ennyi idősen azért már kell is hogy érjen el valahova az ember és legyen stabil anyagi helyzete.

Attól hogy vannak ötvenesek akik félig impotensek attól még vannak olyanok is akiknek áll rendesen :)

Ő 52 éves és egész életében egészséges életmódot élt. Jól néz ki :) Nyilván nem huszas pasi teste van,de az életszemlélete és hozzáállása,fellépése stb. többet tesz hozzá az emberi értékeihez mint a külső.

2018. márc. 21. 13:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Az mondjuk nem baj, ha egy férfinak nem nyeszlett kisfiú teste van.
2018. márc. 21. 15:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor nekem marha nagy szerencsém van az én 50es pasimmal...50es évei végén jár, minden nap van szex, keményen áll a farka, és nem 5 perc az aktus.... Ő az első ilyen idős pasim. Ja, és nem szed viagrát.
2018. márc. 21. 20:34
 15/16 anonim ***** válasza:

52 éves vagok, gazdag, nem áll fel a farkam ami ráadásul kicsi is, totál impoten vagyok, csak a pénzem miatt vannak velem a fiatal nők.

(remelem mindenki elégedett a válasszal, gondolom ezt akartétok hallani)

2018. márc. 29. 14:32
 16/16 Drazicc ***** válasza:
Ha ez az igazság akkor ezt akarták hallani gondolom.
2018. márc. 29. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!