Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal a srác, mit tegyek?
Grindr-ön rámírt egy srác, egyből intim képpel (persze nem kértem) a képen a teste és a farka látszott, ami elég szőrös volt, így nem is sejtetem semmit. Kiderült, hogy 100 km-re ér, külföldön. Snapen keztünk el beszélni és arcképet cseréltünk, ahol nagyon fiatalnak tűnt, így rákérdeztem a korára, azt mondja 14.
Szóval... én 21 vagyok, én 15 évesen keresgéltem pasikat a neten, szóval átérzem a helyzetét, de akkor is, 14 éves, az nagyon fiatal.
Ezt mondtam neki is, hogy nagyon fiatal vagy, szóval nagyon max haverok legyünk, mert nem akarok semmi bajt.
Mert tényleg, semmi gondot nem akarok, de nem is akarom eldobni és ghostolni, mert az is szarul veszi ki magát. Mit csináljak?
Most kis beszélgetésben vagyok vele, de mindig olyanokat dob be, hogy a "testem a tiéd, rád vár, stb"
Mégegyszer, tisztázáss képpen. 21 vagyok, átérzem a helyzetét, nem én kezdeményeztem a képcserét, nem is kértem azóta és nem is akarok 14 évessel ilyet, de nem is akarom elhajítani. Mit tegyek, hogy ne üssem meg a bokám?
Ha belegondolok, hogy 14 évesen simán leszoptam egy helyes (kissé amúgy feminim) egyetemista srácot, méghozzá nem is egyszer...
Jogilag egyébként szabad. Legalábbis idehaza. És ne hidd, hogy attól, mert 21 vagy, bármivel másabb élmény lesz neki, mint mondjuk egy 15 évessel. Mármint úgy értem, ettől neki ez nem lesz traumatikus élmény. Vagy ha az, akkor egy 15 évessel is az lett volna.
igen én is úgy tudom, hogy nem lehet tárolni a képét.
Nem tudom miért jelentenének fel, ezek ilyen legrosszabb eseteknek a gondolatfoszlényai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!