Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek hogyan gondolkodnak magukról. Közönséges embernek tartják magukat, vagy különböznek az átlagtól?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy a kisebbségi helyzet toleránsabbá teszi-e, őket az átlagból kilógó emberekkel szemben, és nyitottabbá az új szokatlan dolgokkal, vagy így is csak olyanok mint a közönséges emberek?2023. jan. 16. 04:25
1/6 anonim válasza:
Sajnos a melegek többsége közönséges,nem is kicsit,és ezért van a negatív megítélés felénk.
2/6 anonim válasza:
De hogy is teszi őket. Arcba vannak, a legtöbb azt hiszi nem tudod róla, pedig lesüt róluk.....
3/6 anonim válasza:
Valamilyen szinten toleránsabbak bizonyos dolgokkal szemben. De ugyan úgy átlagos emberek akik nem tökéletesek.
4/6 anonim válasza:
Akiket ismerek meleg embereket, ő rájuk egy az egyben illik, hogy sokkal toleránsabbak, elfogadóbbak és alkalmazkodóbbak, mint bárki más. Ezt szokták meg, hogy mindenkinek igyekeznek megfelelni és senkinek sem útban lenni.
Biztosan vannak, akik ennek az ellentétjei, de én csak ilyeneket ismerek szerencsére. Ők jó emberek.
Az, hogy melyik a gyakoribb az szerintem nem attól függ, hogy ki meleg és ki nem... Inkább neveltetés kérdése lehet.
5/6 anonim válasza:
én melegként szexuális kisebbségként tekintek erre a kategóriája, aminek számos következménye van. evolúciós alapjai is vannak a homoszexualitásnak. az emberi kultúrában is eléggé komoly megnyilvánulásai vannak. nekem nyilván formálta a nézőpontomat, világlátásomat, de ennél fontosabb impulzusok is értek.
6/6 anonim válasza:
a szexualitásom nálam nem határozza meg a viselkedésemet,
másokhoz vagy dolgokhoz való hozzáállásomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!