Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már 18 alatti sráccal?
Figyelt kérdés
Kizárólag LEGÁLIS kapcsolatra gondolok.
Hogyan ismerkedtél meg ilyen fiatal sráccal, mi fogta meg benned, és mi lett belőle?
2023. jan. 14. 19:19
11/18 anonim válasza:
Nem.
Viszont én 14-15 évesen voltam már felnőtt emberekkel.
Igazából itt legális, de nem etikus.
12/18 anonim válasza:
nem voltam meg de szeretnek nagyon. föleg ha en lennek a lany szerepben.
13/18 anonim válasza:
Még soha se.az az iagzság hogy nekem mindig is az idősebbek jöttek be.A 20+ osak
15/18 anonim válasza:
14#
Most leszek 27.de 15 éves koromban a 20+ os fiuk tetszettek.most már inkább a 30+ osok.lehet apakomplexusom van
16/18 A kérdező kommentje:
Nincs apakomplexusod, csak szereted az érett, stabil férfiakat.
2023. okt. 16. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!