Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány évesen voltál először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen voltál először sráccal és melyik szerepben?

Figyelt kérdés
Hogy ismerted meg a fiút? Hány éves volt? Én 15 évesen voltam. A könyvtárból ismertem. Elsőre egymásnak vertük (neki nagy farka volt amúgy) és később orál volt oda-vissza.Ő is 15 volt.
2021. jan. 3. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
osztálytársammal volt, 17 évesen, minden volt
2021. jan. 3. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen a Balatonnál egy nyaraláson. Egymás előtt, majd egymásnak vertük.
2021. jan. 3. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
15 voltam és passzív. A srác 19. Nagyon nem élveztem a dugást de ő csak csinálta. Rossz élmény volt. Én is megdugtam őt, azt élveztem. Később már csak aktív voltam. A srácot meg egy táborban ismertem meg. Táborvezető volt és megérezte mi a szitu. 4 ilyen tali után hagytam a dolgot abba mert annyira rossz volt, hogy dug. Megjegyzem nagy farka volt. Illetve a 4. talin kitalálta hogy a számba szeretné verni. 9x tuti spriccelt neki. Kellemetlen volt. Ahogy vele vége lett a chaten 1 hét alatt ismerkedtem egy másik sráccal. Vele 2 évig talizgattam és mellette is ismerkedtem más szexhaverokat megismerni. Az új sráccal csak aktív voltam és a mai napig is az vagyok.
2021. jan. 3. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
35 voltam.aktiv
2021. jan. 3. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:

16 voltam, a srác 11. Először csak közös verés, egymáson fekvés ruha nélkül. Aztán sorba minden jött. 8 évig tartott.

35f

2021. jan. 3. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

14 voltam.

Egy 19 eves srac uritett a szamba

2021. jan. 5. 00:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
15 voltam és egy 30-as pasit dugtam meg. màsodik talàlkozàskor ö is probàlkozott, de eléggé fàjt, igy inkàbb én dugtam meg ujra.
2021. jan. 5. 09:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!