Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlékszel hány sráccal voltál Mikor volt az első?
Azt mondják a melegek elég sok partnerrel voltak/vannak. Szerintem általánosítás, de mióta listát írok rájöttem van benne azért valami.
Egy idősebb partnerem (akit itt ismertem meg amúgy) mondta, hogy ő sajna nem emlékszik már az elsőre. Mert utálta magát utána stb és csak netről volt. Nekem ő volt az első és mondta, hogy írjam fel a napot, mert elfelejtem. Felírtam. Viszont ő mondta, hogy már csak a poén kedvéért is sajnálja, hogy nem írta fel a partnereit mert milyen vicces lenne jubileumot tartani :D Mármint minden szexet. Pl ha párod van akkor írni és a 100. dugást megünnepelni. Az ötlet fura de nekem tetszik. El is kezdtem írni. Ti írtok listát?
Vicces hogy az első komment egyből beszólás. Szerintem jópofa ötlet. És nem mondta hogy a partnereit váltogatja. Azt mondta 100. dugás. Én pl heti 2x tuti dugok a párommal és simán 1 év alatt elérünk a 100. dugáshoz és tényleg érdekes lenne a jubileumit megünnepelni. Miért ne? Ez csak egy poén. A lista érdekes ötlet. Volt nekem is "szabad" korszakom és volt több randim sőt több alkalmi szex is. Nem gondolom, hogy ez gond. Fiatalon miért ne élhetném ki magam mikor single vagyok. Szomorú, ha valaki nem teszi és öregen kezdene de akkor meg erőszakossá válik stb.
Én nem vezetek listát de most megjött a kedvem, hogy összeírjam és arra is hogy mától vagy január 1-től a párommal listázzam és ünnepeljük a 100. aktust :) Szerintem jópofa ötlet.
Nem csak általánosítottál, de még a beteg képzelgésedet is kivetíted másokra. Hadd ne boncolgassam, hogy hol a logikai hiba a feltételezésedben. Ez kb olyan, hogy neked meg mikropéniszed van. Hiszen nem mondtad, hogy nincs az, szóval az van.
Egyébként meg mi közöd hozzá, hogy hány pasival voltam? De elárulom, csak hogy ne erre végezz mentális maszturbációt: kettővel. De egy rossz szavad sem lehetne, ha ezt nem kürtölném világgá. Tudod, vannak olyan dolgok, amikhez neked semmi közöd. Akkor is, ha ezt fáj elfogadnod.
Tudom kB. Mikor volt
Még mikor van az év fordulonk
De nem szeretek a múltban élni
És abban keresgélni hogy mi volt ekkor meg akkor
Mában szeret élni nem a tegnap bna, se a holnapban
Dátumra pontosan nem tudom a legelsőt csak azt hogy 18 voltam de a 19-et nem töltöttem be
Minden partnerre emlékszem azóta legyen az lány vagy fiú, de külön dátumra lebontva persze hogy nem.
Én utáltam magam utána, hogy fiúval voltam így töröltem a mailem meg mindent. Aztán vhogy így eltűnt az emlék és ma már nem tudom, hogy 15 vagy 16 voltam-e. Fura. A 100-as jubileum meg az 1000-es is vicces lenne.
Az 5-ös tipikus megkeseredett ember lehet. Szerintem nem áll messze a valóságtól amit írt, de ha igen se kell ennyire indulatos, lekezelő módon válaszolni. A meleg fiatalok (40 alatt) jelentős része élvezi hogy válogathat és igenis sokat szexel. Amivel akkor van baj csak ha túlzásba esik. De pl az első párommal az első talinkon 5x szexeltünk. Kis kangép tinik voltunk. És az első kapcsolat után emlékszem hogy én is a nyár alatt sok sráccal szexeltem mert tetszett, hogy megkaphatom őket. Ha hetero lettem volna se lett volna máshogy csak akkor csajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!