Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Első sorban meleg srácokhoz szól a kérdésem de biszexek véleményére is kíváncsi vagyok. Jelenleg barátnőm van, mindig is csak lányokkal voltam kapcsolatban, viszont felregisztráltam a romeóra nemrég és megismerkedtem egy sráccal. Azt kezdem érezni beszélgetés alapján hogy szívesen találkoznék vele és ha úgy alakulna (mielőtt bármi fizikális interakció kialakulna) szakítanék barátnőmmel és inkább vele próbálnám meg a kapcsolatot. A srác részéről a kapcsolat lenne a fő cél és nagyon jól megértjük egymást (chaten) szerintetek érdemes lenne megpróbálni? Megéri egy “stabil” de nem teljes kapcsolatot feladni egy srácért? Barátnőm nem tud erről az oldalamról és nem igazán vevő a hármasra illetve arra hogy biszex barátja legyen, ezért is nem mondtam ezt el neki az elején. Tudom már az sem szép dolog hogy srácokkal beszélgetek ilyen témában de szükségem van erre hogy részben kiélhessem a srácok iránti érdeklődésem.

Köszi előre is. 25f/bi

2023. jan. 10. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Felejts el. Romeon 99% kamu. Mégha jól kijöttök akkor is.
2023. jan. 10. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Mit értesz az alatt, hogy nem teljes a kapcsolat?

Ha bi vagy, akkor ffival sem lesz teljes, mert akkor meg a nő fog hiányozni. Ezek alapján.

2023. jan. 10. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Én nem adnám fel a kapcsolatomat egy lánnyal,egy fiúért,mondjuk engem ha van barátnőm,nem is érdekelnek a srácok.
2023. jan. 10. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Az a véleményem, hogy neked kell eldönteni, nem nekünk.
2023. jan. 10. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
29%
Makd ha hianyozni fog a nuni visszamesz a lanyokhoz
2023. jan. 10. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Akivel beszélgetsz sráccal annk üzenném, hogy meneküljön.

Csak szenvedést fog tőled kapni

És bizonytalanságot, semmi komolyat.

Be nem mutanád a barátaidnak igaz!? Se a szüleidnek!

Mit tudsz ajánlani neki őszintén, te kiváncsiságból kamatyolsz vele és dobod mert nem fogod őt felvállalni .

Ő meg kapcsolatot szeretne mint mondta is, eteted ő beveszi és te dobod. Ennyi

2023. jan. 10. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:
6%
Belezugsz egy csajba aztan mar nem fog kelleni a f*sz
2023. jan. 10. 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:
90%
Szia. Most magam ellen fogok beszelni, de a józanész ezt kivanja. Meleg vagyok, fent vagyok ezen az oldalon en is. Latom, hogy milyen aberralt, beteg, megbizhatatlan majmok vannak fent, persze tisztelet a kivetelnek, annak a kevesnek. Mar egy ideje keresem a masik felem, nem titkolt szandekom egy komoly kapcsolat, de valahogy mindjg zatonyra fut a dolog es hidd el, nem miattam. Ahogy a fentiek is irjak, olyan hulladek emberek vannak fent, hogy a kutya vacsorajat sem biznam rajuk, nem pedig szakitani valakivel egy random idegenert, aki valoszinuleg ezt elvezne, hogy beleszarhatott a palacsintaba, utana meg eldob amikor megunt, mint egy darab fost. Jart utat a jaratlanert elhagyni, biztosat a bizonytalanert…szerintem meddo dolog. Raadasul ugy irigyellek, ott a lehetoseg elotted, hogy a hetero normativanak megfeleloen eld az eleted, van egy kapcsolatod, szerintem ne engedd el ezt a dolgot:) persze vannak sracok, akik esetleg komolyabbat keresnek es nem is koponyegforgatok, de sajat tapasztalatbol irom, hogy eleg keves…en legalabbis meg nem talaltam meg oket😂
2023. jan. 14. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!