Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg szaunákba ezentúl nőket is beengednek egyes napokon. Mi a véleményed erről?
Figyelt kérdés
Nők, heteró pasik és ami ebből következik...
Külön öltöző, zuhanyzó nincs, együtt lesz mindenki. Jakuzziban a meztelen nők mellett üldögélhetünk. Nyitott kabinoknál bámulhatjuk a heteró szex "gyönyöreit".
Melegként téged ez nem zavar?
2022. okt. 25. 22:28
A kérdező szavazást indított:
Zavar
Nem zavar
58 szavazat
2/30 anonim válasza:
S ez téged miért zavar, talán valami nőgyűlölő vagy, vagy mi? Azt várod, hogy mások elfogadjanak akkor te is legyél olyan jófej hogy elfogadsz másokat.
Egyébként ahogy az #1-es írta, szökőévente lesz 1-1 nő, biszex pasi tagú pár.
3/30 anonim válasza:
Nem látok ebben problémát, vagy esetleg nők előtt nagyon szégyenlős vagy?
4/30 anonim válasza:
Én heteró nőként elfogadnám, nem zavarna ha egy meleg férfi ülne mellettem a szaunàban. Akkor te engem, a heteró nőt miért nem tudsz elfogadni ugyanebben az esetben?
5/30 anonim válasza:
De gondolom, ha egy heteró faszi ülne melléd, akkor máris jönne a meetoo-zás, igaz?
6/30 anonim válasza:
#5 nem szoktak a nők metoo-zni ha egy medencébe, jackuzziba, szaunában melléjük ül egy pasi - amíg az kéretlenül nem kezdi el őket taperolni, zaklatni.
7/30 anonim válasza:
Egy swinger klubban se tűrik meg a melegeket, akkor egy meleg helyen miért kéne megtűrni a nőket? Xd
8/30 anonim válasza:
Visszanyal a fagyi? Hány hetero rühelli, ha búzák seretepertélnek a közelükben. Most visszakapod.
9/30 Lacás1976 válasza:
Nem örülök neki, szerintem hülyeség. Az egy meleg hely ahova csak melegek járnak. Had legyen már egy két hely ahol nincs más rajtunk meleg pasikon kívül! Bőven elég hogy az alteregó tele van visító heteró csajokkal. Én sem akarok egy leszbi bárba, vagy egy full hetero swinger klubba elmenni, azért sem mert nem érdekel, és azért sem mert tiszteletbe tartom hogy az az ő "privát" helyük.
10/30 anonim válasza:
Jó ötlet, ezentúl lehet, hogy érdemes lesz ilyen helyekre járni.
#9 De te lennél a legjobban felháborodva, ha valahonnan kitiltanák a homárokat, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!