Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg szaunákba ezentúl nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg szaunákba ezentúl nőket is beengednek egyes napokon. Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

Nők, heteró pasik és ami ebből következik...

Külön öltöző, zuhanyzó nincs, együtt lesz mindenki. Jakuzziban a meztelen nők mellett üldögélhetünk. Nyitott kabinoknál bámulhatjuk a heteró szex "gyönyöreit".

Melegként téged ez nem zavar?

2022. okt. 25. 22:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nincs ezzel gond, de azt is megértem ha van akit ez zavar. Nézzük józanul, mindenféle elöítélet nélkül a dolgokat. A hetero embereknek elég sok lehetöségük van ahova mehet, míg a melegeknek szerintem kevesebb, így jogos az ha néhányan nehezményezik ezt. De ez nem jelenti azt hogy mostmár melegek nem is fognak ezekre a helyekre járni. Plusz a mai gazdasági helyzetben szerintem jól jön a plusz bevétel. Inkább járjanak heterok is oda, mintsem az hogy bezárjon nem?

Mondjuk én nem is járok ilyen helyekre szóval semlegesen tudom ezt az egészet nézni.

2022. okt. 26. 08:55
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Szinte ugyanazt akartam írni, mint a #11-es. Két opció van: Vagy csak melegek járnak oda és bezár a hely, mert csak a meleg vendégekből nem tudják fenntartani az üzletet, vagy nyitnak a nők, heterók felé is, szélesítve a piaci rést. Melyik a jobb? Ha teljesen megszűnik a hely vagy ha "el kell viselni" a nőket, heteró pasikat is? Nyilván sokkal otthonosabban, komfortosabban, szabadabban érzi magát egy meleg ember, ha csak melegek veszik körül egy kizárólag melegek számára fenntartott szórakozóhelyen, de ez a jelen gazdasági helyzetben nem opció. Vagy: Ha a melegek kizárólag maguknak szeretnék fenntartani a helyet, jelentős anyagi áldozatot kell vállalniuk érte, jobban szét kell nyitni a pénztárcájukat. A meleg vendégek örömmel kifizetnék a háromszoros-négyszeres belépő árát is és a fogyasztásukat is megdupláznák, megtripláznák, hogy csak az övék legyen továbbra is a hely? Akkor nem kellene beengedni a nőket és a heteró pasikat, maradhatna továbbra is csak meleg szórakozóhely. De nem hiszem, hogy ekkora anyagi áldozatot tömegével bevállalnának a meleg vendégek. Vagy: keresni kell egy tehetős szponzort, aki fenntartja, működteti a helyet. Egy jómódú vállalkozót (vagy politikust) vagy valami lóvés befektetőt, akinek érdeke lenne a hely megmentése. Válság van, sorra csődölnek és zárnak be most ősszel és majd télen is az éttermek, szállodák, hotelek, vendéglátóhelyek, kisvállalkozások stb., mert már nem tudják kigazdálkodni a béreket és a sokszorosára növekedett rezsiszámlákat. Ezért várható volt, hogy előbb-utóbb eléri a szaunákat, fürdőket is. De már könyvtárak, közintézmények is sorra zárnak be végleg vagy legalább a téli időszakra, mert már nem tudják kifizetni a fűtést sem. Iskolák, kórházak... ugyanez. Sz r helyzet, de ez van. Addig jó a szauna vendégeinek, amíg be nem zár végleg a hely. Vagy nyitni KELL a női, heteró férfi vendégek felé is. Nyilván nem "kényelmes", de ez van.
2022. okt. 26. 13:10
 13/30 steven95 ***** válasza:
100%
Úúú... kéthetente egyszer? Ráadásul ez a kérdés volt.. Bár az is igaz, engem nem érint.
2022. okt. 26. 13:54
 14/30 anonim ***** válasza:
91%
12: Ezt szerintem mindenki érti, amit mondani akarnak inkább az hogy ez azon a heti egy éjszakán nem fog akkora forgalomnövekedést generálni, amit hoz azt pedig ellensúlyozza az hogy akár a törzsvendég melegek közül lesznek olyanok akik ezt a napot kihagyják. A mérleg nyelve ugyanott lesz. A különböző swinger klubokban és hasonló helyeken is erős férfitöbblet van. Gyakran csak a vállalat által fizetett nők lépnek fel, akikkel a vendégek tudnak szexelni. Na most kérdéses, hogy egy ilyen helyre ami mellesleg arról híres hogy elsősorban egy meleg szauna hány hetero nő/férfi akar majd lejárni. Ha nincs nő akkor egy darab hetero pasi sem fog lejárni azért hogy több tucat meleg/ biszex pasas stírölje. Gondolom ezt a vezetőség is tudja, ezért vezettek be kísérletként egy éjszakát.
2022. okt. 26. 13:59
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
De hát akkor így meg eleve elvetélt ötlet a nyitás, nem? Ha nem lesznek nők, akik bevonzzák a heteró pasikat akkor csak felesleges kapálózás az egész.
2022. okt. 26. 14:09
 16/30 anonim ***** válasza:
83%
Hát más a hozzáállásod valamihez amikor eleve kizárt, meg ha potenciálisan bekövetkezhet, akkor is ha végül nem következik be (azt előre nem látod). Utóbbi esetben sokan elkerülik inkább az adott helyzetet.
2022. okt. 26. 14:23
 17/30 anonim ***** válasza:
17%
Ez ám a tolerancia, szép új világ, már nem csak homofóbia, de heterofóbia is van :)
2022. okt. 26. 16:03
 18/30 anonim ***** válasza:
24%
Na mar hisztiznek is a heterok hogy nem tudnak ratyi barba jarni xD
2022. okt. 26. 19:02
 19/30 Lacás1976 ***** válasza:
94%
Ha tudnád hány hetero csaj jár meleg helyekre. Ott tudnak táncolni, szórakozni és a pasik nem másznak rájuk...
2022. okt. 26. 20:14
 20/30 anonim ***** válasza:
93%
19: Igen, és most nyilván egy szexszaunába fognak menni hogy senki ne másszon rájuk xd
2022. okt. 26. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!