Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek mi a véleménye Menyhárt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye Menyhárt Dávidról?

Figyelt kérdés
[link]
2022. aug. 16. 22:02
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És miért ez a véleményed róla?
2022. aug. 16. 22:46
 2/13 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom, hogy ki ő.
2022. aug. 16. 23:09
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Irritáló pickme, nézettségért csinál mindent
2022. aug. 16. 23:44
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy nagyon baj lehet vele, nézettség a fontos. Tipikus dísz b*zi. Értelmes kérdéseket tettem fel neki, jó indulattal. Majd játssza az értetlent.
2022. aug. 17. 00:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondják,tipikus nárcisztikus ecsetfejű kis díszb.i.

Ilyenekkel van tele a romeo is.

De ez mellékes is. Undorító hogy hajléktalanokat használ fel nézettségért,akik ki vannak szolgáltatva emiatt azt gondolom.

A Retekklub meg többi netes szennylap persze már hősként kiáltja ki. Aki segít, az csendben teszi! Nem egész világot kikürtölve,pár követőért cserébe..

2022. aug. 17. 01:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Most nézem a képeit,így beugrott ki ez. Szinte naponta szembejött velem az egyik társkeresőn a srác :D

Kicsit sokat képzel magáról amúgy...

2022. aug. 17. 01:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#7 Ne mond, nekem mondjuk a fejembe nem fordult volna meg semmi se vele szexuális téren. Bottal se piszkálnám meg az ilyet. Meg különben is fúj.
2022. aug. 17. 01:26
 8/13 A kérdező kommentje:

Őszintén, nekem is szimpatikusnak tűnt, de tévedtem, még gratuláltam is neki, meg segítettem is, mert képét posztolták egy facebook csoportban. Aztán az első mondatnál, mert feltette a kérdést a történetében facebookon, hogy másnak is változik-e arca, én írtam neki 31 évesen, hogy természetesen az én babaarcom is változik, erre mondta, hogy nekem sose volt az, mondjuk meglepő, mert ha annyira baba arcom nem lett volna, akkor 27 évesen se kérték volna már el a személyimet és mégse... de legutóbb pár napja is... miközben alkoholt vettem egy szupermarketben...

Mondjuk végig hallgattam vele egy interjút, ami az RTL reggelijében készült, és fura volt, hogy más hajléktalanokat segítő szervezettel ő nem működik együtt, jó nekem is van párról rossz véleményem, de azért ismerem a Város Mindenkiért szervezetet, meg az Utcáról a lakásba, meg a hajléktalanok lapját is, ahová még a Saul Fia főszereplője is rajtuk keresztül értékesítette őket támogatva a pénzt...

Egyébként ha én segítek valakin, akkor én se dicsekszek vele... max rokonaimnak mondom el, hogy ez volt, bár lehet túl introvertált lennék az ilyenhez...

2022. aug. 17. 01:43
 9/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk eléggé érdekes, hogy egy ilyen külsejére tett megjegyzésre ilyen indulatosan reagált, pedig nem bántó szándékkal mondtam neki, hanem csak a saját tapasztalatom beszélt belőlem..
2022. aug. 17. 10:52
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
Ne ítélj, hogy ne ítéltess.
2022. aug. 17. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!