Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen előfordulhat grindren?
Figyelt kérdés
Beszéltem egy sráccal éjjel akit nagyon közel mutatott, de közben azt mondta hogy a Margit-szigeten van ami viszont kilométerekkel odébb van. Mindketten online voltunk, frissítettem is de ugyanúgy a közelben jelezte. Megbeszéltük hogy akkor találkozzunk reggel, de amikor kérdeztem honnan jön, hogy hogyan tudna a legegyszerűbben eljutni a megbeszélt a helyre (nem helyi) pont azt az utcát mondta amihez a legközelebb jelezte tegnap éjjel amikor lent voltam sétálni. Szóval nekem tök úgy tűnt, hogy ott van a szállásán. Olyan létezik hogy elmész valahová és nem elég hogy máshol jelez pl. a Duna miatt de pont otthonra rak a grindr helymeghatározás? Mert nem túl jó előjel ha valaki kamuzik de nem olyan embernek tűnt aki át akarna verni. Meg akkor is mondhatná hogy inkább reggel találkozzunk ha 400 méterre van.2023. jan. 6. 07:06
1/8 anonim válasza:
Lehet kikapcsolta a helymeghatározást vagy címet adott meg amikor reggelt
2/8 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, erre nem gondoltam.
2023. jan. 6. 07:18
3/8 A kérdező kommentje:
Bár egyébként eszembe jutott hogy saját maga azt mondta nem tudja miért van ez.
2023. jan. 6. 08:15
4/8 -remete- válasza:
A romeo helymeghatarozasa is rossz. Amugy ez egy kvázi biztonsagi dolog is lehet gondolj bele ha valami agresszor keres igy áldozatot. Ha megerőszakolnak vajh mész majd feljelenteni? Mocsok vilagot élünk papiron minden jogod megvan, ám jogorvoslatra hosszú sorokba kell állj.
5/8 A kérdező kommentje:
Én ezt értem csak nem erről szól a kérdés. Az hogy nem mutat pontos helymeghatározást nem jelenti azt hogy pont otthonra rak kilométerekkel arrébb ha pl. elmész a szigetre. Az szerintem nem lenne biztonságosabb egyébként.
2023. jan. 6. 13:39
6/8 -remete- válasza:
Igen egy normális világban tiszta sor lenne egy pontos helyszűrés. Ám ebben a világban nincs normalitáa még.
7/8 A kérdező kommentje:
Igazából csak az érdekelt, hogy létezhet ilyen bug vagy egyszerűen csak kamuzik valamit ha épp nincs kedve találkozni. Mert amúgy már találkoztunk végül, és rendben is volt minden, utána is egy fél napot végigchateltünk (ő kérte el a számomat és írt whatsappon, nem erőltettem rá magam) de mégsem tudtunk egy újbóli találkozót összehozni annak ellenére hogy 5-10 perc sétára van a szállása tőlem. És ez kicsit frusztrál mert nem tudom hova tenni. Úgy volt tegnap elutazom és felvettem hogy találkozhatnánk előtte mert utána hazautazik akkor úgysem tudunk akár évekig, arra az volt a válasz hogy baráti társasággal jött akiket nem akar ott hagyni. Ami kicsit fura hogy 10-20 percre ne tudna elszakadni tőlük ha akar. Amikor megtudta hogy holnap utazom akkor pedig már 3 órája írta hogy már a buszon van a repülőtérre de a grindr amúgy még mindig itt jelzi, online van. Közben meg ír akkor is ha nem keresem, és tök jófej chaten. Kicsit szar érzés. Segítség! Nem értem mi történik.
2023. jan. 7. 20:55
8/8 Endura válasza:
Én nem értek hozzá,csak egy másik népszerű társkereső,amikor bekapcsoltam a saját helyzetem meghatározását,teljesen pontosan jelezte nekem utcára,hogy hol vagyok.Hogy a rám keresőknek inenn kiindulva jelzi-e pontosan,vagy rátesz még pár száz métert,azt nem tudom,de szerintem tesz még rá.Ha nincs bekapcsolva a helymeghatározás,akkor pedig a regisztrált helyhez határozza meg a keresőnek a távolságot.Ez persze nem lehet pontos,hiszen nem kell,hogy az illető azon a helyen legyen.A grindr-en nem tudom,de a másikon látszik,ha ki van kapcsolva a helymeghatározása a leendő partnernek.Viszont előfordul az is,hogy beragad a helymeghatározás,hiába van bekapcsolva.Nekem sokszor jelete,hogy a munkahelyemen vagyok,innen 20km-re,de közben már régen hazaértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!