Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek erről az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről az elég gyakran előforduló dologról ?

Figyelt kérdés

Ismerkedés, párkapcsolat célból.Akivel ismerkedsz,udvarias,kulturált hangú levelek jönnek, szép szavak,kellemes modor jön át.Végre kezdi az ember úgy gondolni, hogy na akkor most, végre, itt van...

És jön a személyes találkozás,ahol egy szimpatikus,kellemes, értelmes embert ismersz meg.

Viszont a második talin, már elszólások vannak bizonyos dolgokról, a harmadikon pedig konkrétan megmutatkozik,hogy akivel eddig ismerkedtél,sem beállítottságban nem az, akinek írta magát, ráadásul perverz dolgokat akar, és nem érti,hol a baj ezzel.

Végén még ő sértődik meg,amikor pontot tettem az egészre.

Két év alatt a negyedik ilyen akibe botlom.Már nem nagyon van kedvem ismerkedni, mert tartok tőle, mindenkinek perverziói vannak, és eltitkolja.

"sajnos" én normál szexuális dolgokat tudom csak elképzelni...:(

2022. márc. 31. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég jó emberismerő vagy és sok tapasztalatod van akkor már találkozó előtt ki lehet szűrni ki meddig akar elmenni / meddig lehet elvinni. Ha ez nincs meg, akkor kategorikusan tisztázd le előre neked mi fér bele és mi nem. Ettől még lesz 1-2 manipulatív rutintalan figura, aki csakazért is bepróbálkozik. Személyes véleményem, hogy elég nagy személyiségbeli gyengeség ha látja/sejti valaki nem affin valamire a másik de azért megpróbálja "hátha" (azt jelzi, tojik arra mit gondol a másik csak az számít neki ő mit akar).
2022. márc. 31. 20:48
 2/6 kovpet ***** válasza:
100%
Mi neked a perverz dolog?
2022. ápr. 1. 10:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Mi a perverz ?

Amit elvártak volna : erőszakos mélytorok,kikötözés, csicskáztatás, pisi szájba.Ezt akarták,hogy tegyem meg.

2022. ápr. 1. 11:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a dolgok nekem sem férnének bele.
2022. ápr. 1. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Két év alatt négy lelki nyomorék? Bár csak ennyivel találkoznék...
2022. ápr. 1. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ha a harmadik tali is eljön az már szerintem siker online ismiknél:)..De ne add fel.
2022. ápr. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!