Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az elég gyakran előforduló dologról ?
Ismerkedés, párkapcsolat célból.Akivel ismerkedsz,udvarias,kulturált hangú levelek jönnek, szép szavak,kellemes modor jön át.Végre kezdi az ember úgy gondolni, hogy na akkor most, végre, itt van...
És jön a személyes találkozás,ahol egy szimpatikus,kellemes, értelmes embert ismersz meg.
Viszont a második talin, már elszólások vannak bizonyos dolgokról, a harmadikon pedig konkrétan megmutatkozik,hogy akivel eddig ismerkedtél,sem beállítottságban nem az, akinek írta magát, ráadásul perverz dolgokat akar, és nem érti,hol a baj ezzel.
Végén még ő sértődik meg,amikor pontot tettem az egészre.
Két év alatt a negyedik ilyen akibe botlom.Már nem nagyon van kedvem ismerkedni, mert tartok tőle, mindenkinek perverziói vannak, és eltitkolja.
"sajnos" én normál szexuális dolgokat tudom csak elképzelni...:(
Mi a perverz ?
Amit elvártak volna : erőszakos mélytorok,kikötözés, csicskáztatás, pisi szájba.Ezt akarták,hogy tegyem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!