Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kezdő aktívként mi az amire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő aktívként mi az amire oda kell figyelni?

Figyelt kérdés
(Szűz)

2022. dec. 30. 09:47
 1/7 steven95 ***** válasza:
93%
A másikra. Lehet kérdezni, bátorítsd hogy nyugodtan mondja el hogy jó neki. Ne érezd ego-vesztésnek, hogy nem Te fogod jobban tudni, hogy Ő mit érez. Itt rosszabb ha megjátszod magad, hogy csak azért is jobban tudod, mert nyuszi vagy belátni, hogy fogalmad sincs hogyan lehet jó neki és inkább bevállalod hogy fájdalmat okozol neki. Legtöbb aktív hibája ez. Síkosító mindig (vízbázisú, nem bántja az óvszert sem), főleg ha kezdő vagy, nem elég egy újhegyni nyál. Ez nem olyan mint a lányoknál, hogy ha gyorsan betolod, átszakad a szűzhártya gyorsan és így lesz mindden rendben, ez is sokaknak nagy téveszméje. A behatolás türelemjáték, nem az van hogy "mé' nem tudsz má' ellazulni!!!". Lassan, lazító masszás, majd fél centi, visszahúzod! mert kibírod!, majd félcenti,... lassan, komótosan, tekintsd előjátéknak. Még egyszer: nagy hiba hogy bent vagy 2 cm-re és azt gondolod inkább most már jobb betolni az egészet. NA NEM, visszahúzod, és lassan komótosan a partneredre figyelve haladsz előre. :) Felvilágosíthatod a partnered, hogy jobb ha kimossa magát, biztosítod neki a lehetőséget nálad, ha magadhoz hívod fel. Esetleg mindketten utána néztek, hogy kell. Nem kell ezért a másikat megalázni, Te sem tudodnád ezt parancsra irányitani! ÉS. Feltéve hogy szoktál fürdeni, emelett egy gyors tisztításként megejtve ne csak a farkad mosd meg , a segged is, függetlenül attól, hogy csak aktív leszel-e. Tök kiábrándító, hogy ha csak aktív vagy elintézed egy csapalá teszem beiktatott biztonságos öblítéssel a dolgot, de a segged meg bűzlik. :)
2022. dec. 30. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
#1 "Kár" hogy nem létezik😁
2022. dec. 30. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
2 es te aktív vagy passzív vagy? :)
2022. dec. 30. 10:19
 4/7 steven95 ***** válasza:
88%
passzív voltam már
2022. dec. 30. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Azt hittem aktív vagy. Olyan jól leírtad :)
2022. dec. 30. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes olyan passzív partnert keresned elsőre aki rutinos.

És van kedve türelme tanítani közbe lemondani hogy mit csinálj, vagy hagyja magát hogy rajta tanulj és közbe kéjhangokkal utal rá mit hol merre mennyire csinálod jól. Idősebbek ebből a szempontból jobbak.Nem a szerelmet kellene elsősorban ilyenkor nézni hanem szexuálisan stimmeljetek.

Ezt ajánlom, természetesen mindenkinek más válik be.

Én így jártam egy passzív srác hoz aki sok mindenre megtanít ott,

Mert nem csak abból áll a szex hogy be vered, ürítesz és kész.

Jól teszed hogy így kérdezel, fasza aktív leszel!

2022. dec. 30. 11:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tetszenek a hozzászólások, ami még megmaradt és pozitív.

Tényleg jó, hogy vannak ilyen aktívok, akik nem szégyenkeznek kérdezni, és még meg is fogadják a tanácsokat.

Egy ideje fent vagyok itt a gyik-on, és nem igazán találkoztam ehhez hasonló kérdéssel. Inkább a passzívok kérdezgetnek. Persze, nekik másabb problémájuk lehet az első szex kapcsán, de még nekik is ajánlhatók olvasásra ezek az aktívoknak szánt tanácsok!

2022. dec. 30. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!