Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/bi srácok, nektek milyen volt az első szex aktívként?
Szia! 16 voltam, önbizalomhiányos a lányok terén (pedig jól nézek ki, farkam is nagyon jó... szóval csak egy kicsit jellett volna bátrabbnak lennem...), de nagyon akartam már, hogy valaki leszopjon és úgy voltam vele, hogy nem várok, jó lesz egy srác is, majd maximum megpróbálom elfelejteni, ha rossz lesz vagy megbánon.
Szóval kerestem neten egy srácot, megbeszéltük, hogy este egy szupermarket mögötti parkolóban találkozunk és a kocsijában leszopott. Egy percig kb. Én is kipróbáltam a szopást, de annyira nem jött be a farka mérete jó volt, csak vékony, nagy makkal,így aztán ezt hagytam. Élvezésig szopott, jól csinálta, türelmes volt. Megpróbáltam megdugni, de nem volt elég hely és nem volt elég tág se -elég vastag a farkam.
Annyit bánok, hogy a srác átlagos volt, egy jóképű fiúval, akinek jó a teste határozottan jobb élmény lett volna.
Plusz most már turi, hogy párt keresnék és hozzájuk csatlakoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!