Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Későn érő fiúként lehet esélyem aktívként?
Használd csak a szándékodnak megfelelően, valamennyit vastagszik majd, mikor nagyon jó lesz és behatolásra kész, vagy sem. De ahogy mondják, "idegen hüvely edzi a kardot", tegyél meg sok mindent, amit csak szeretnél és meglátod, lesznek többen, akik arra fognak esküdni, hogy tök jó vagy.
Megjegyzem, én pl. nem szeretem, ha valakinek vastag az intim testrésze. És ezzel nem vagyok egyedül.
Nekem volt vékony,vastag farkú fiúm,mindkét dakó ugyan olyan jó ha tudják használni, illetve a vastag hosszú meneteknél kicsit kellemetlen tud lenni.
Valahogy engem a kanosság indít be, ha a srác tud csókolózni,simizni,mászik rám,nyal,ujjaz,sz@pat...szóval ha látom hogy gerjed!
Ja és nem kettőt lök azt elélvez!
Tudod ha van kémia és jót pettingeltek szex előtt akkor tök jó tud lenni az egész. Méret, a testalkat másodlagos.
Nem mindig a vastag a jó... Meg az se mindegy, mihez mérten vékony.
Láttam 6centi vastagot, ahhoz mérten egy 4centi vékony. De egy 3centishez mérten a 4centi már vastag...
Írd meg a részleteket, ha még aktuális... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!