Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Későn érő fiúként lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Későn érő fiúként lehet esélyem aktívként?

Figyelt kérdés
18 vagyok de eléggé későn érő, testalkatom eléggé vékony, a farkam hosszával megvagyok elégedve de semennyire sem vastag. Lehet ez ellen csinálni valamit, hogy begyorsúljon a növekedés? Privátban is írhattok

2022. aug. 28. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Igaz én 36 vagyok, de engem meg dughatna egy ilyen fiatal fiú. Nálam lenne esélyed.
2022. aug. 28. 09:19
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is ez volt. Nekem egy farok masszázs segített anno. Amit amúgy haver csinált és jó volt. Én meg neki. Tudom rosszul hangzik de mindkettőnké változott tőle.
2022. aug. 28. 09:33
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Hát nézd.... van akinek növekszik még... vastagságra és van akinek megmarad.... de egyébként kihez viszonyítod magad? Szerintem eleve hülyeség magunkat összehasonlítani másokhoz...
2022. aug. 28. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Nekem bejönnek a hozzád hasonlók. Írj kèrlek.
2022. aug. 28. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Használd csak a szándékodnak megfelelően, valamennyit vastagszik majd, mikor nagyon jó lesz és behatolásra kész, vagy sem. De ahogy mondják, "idegen hüvely edzi a kardot", tegyél meg sok mindent, amit csak szeretnél és meglátod, lesznek többen, akik arra fognak esküdni, hogy tök jó vagy.

Megjegyzem, én pl. nem szeretem, ha valakinek vastag az intim testrésze. És ezzel nem vagyok egyedül.

2022. aug. 28. 18:21
 6/10 microglia ***** válasza:
85%
Szeretem a vekonyat 😋
2022. aug. 29. 16:39
 7/10 everlight ***** válasza:
100%
Inkább legyen vékony egy fiú mint kövér.
2022. szept. 2. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Nekem volt vékony,vastag farkú fiúm,mindkét dakó ugyan olyan jó ha tudják használni, illetve a vastag hosszú meneteknél kicsit kellemetlen tud lenni.

Valahogy engem a kanosság indít be, ha a srác tud csókolózni,simizni,mászik rám,nyal,ujjaz,sz@pat...szóval ha látom hogy gerjed!

Ja és nem kettőt lök azt elélvez!

Tudod ha van kémia és jót pettingeltek szex előtt akkor tök jó tud lenni az egész. Méret, a testalkat másodlagos.

2022. szept. 2. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
en szeretem a vekony aktivakat,meg mar az is jo benned hogy nem vagy tul onelegult,irj ha gondolod
2022. okt. 20. 16:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem mindig a vastag a jó... Meg az se mindegy, mihez mérten vékony.

Láttam 6centi vastagot, ahhoz mérten egy 4centi vékony. De egy 3centishez mérten a 4centi már vastag...

Írd meg a részleteket, ha még aktuális... D

2024. máj. 15. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!