Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van más is akinek ez a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is akinek ez a szex?

Figyelt kérdés

20 éves meleg pár vagyunk.

Nalunk a szex annyiból áll,hogy letusolunk, az ágyban simogatjuk,csokolgatjik egymást, felizahtjuk a másikat majd kiverjuk egymásnak vagy szájjal kielegitjuk a masikat.

2022. dec. 30. 09:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Ez csak petting.
2022. dec. 30. 09:47
 2/12 anonim ***** válasza:
12%

Apácazárdában, talán.

Ki az aktív, ki a passzív?

2022. dec. 30. 09:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze van, ne aggódj. Ha mindkettőtöknek kielégítő, akkor rendben van.
2022. dec. 30. 09:58
 4/12 anonim ***** válasza:
17%
Nekem is csak ennyi volt még, de szexnek nem igazán nevezném.
2022. dec. 30. 10:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez még nem szex, de ha nektek ez kell akkor az hogy minek hívod ne állítson meg hogy jól érezzétek magatokat
2022. dec. 30. 11:43
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

5öske

Akkor menjél gyonni

Ítélkezés bűn.

2022. dec. 30. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:
24%
No, szokás szerint megérkezett a sok kisebbségi komplexusos meleg, akik nem bírják elviselni, hogy nem tudnak hüvelyi úton szeretkezni, ezért a seggbedugást kinevezik szexnek, minden mást pedig pettingnek.
2022. dec. 30. 12:16
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
#7 Nincs sehol sem definiálva hogy a szexhez hüvely is szükséges 😁😁😁 Mutass már nekem a szex szónak egy olyan definícióját, amiben leírják hogy csak és kizárólag az számít szexnek amikor a pénisz a hüvelybe hatol? Ha valótlant állítasz neked kell kísérletet tenni, hogy bebizonyítsd, nem pedig másokat támadni és "kisebbségi komplexusos"-nak hívni, csak azért mert ők nem osztják a hulladékot sem érő nézeteidet.
2022. dec. 30. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:
20%

De emiatt miért engem támadsz, aki egyetért veled?

Őket kellene támadnod, akik szerint az orális szex nem szex.

2022. dec. 30. 16:43
 10/12 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is tökéletesen kielégítő, amit leírtatok (csókolózás, majd a nyak, a mellkas, a bimbók, a has puszilgatása/nyalogatása, végül orális kielégítés). Az anális szex sosem hozott lázba; ha volt is, akkor mindig csak aktív voltam.
2022. dec. 30. 18:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!