Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem kiélni a szexuális vágyaimat. Van ilyen?
Figyelt kérdés
Amikor 16 éves voltam akkor mindig úgy voltam vele hogy alkalmi szexben csak is aktív vagyok. Ha pedig szerelmes leszek és kapcsolatban leszek csak annak fogom oda adni a passzív oldalam. Ez így is történt. 2 évig voltam kapcsolatban és örültem neki, hogy tudtam várni. Viszont már szingli vagyok 4 éve. Sokat alkalmiztam aktívkent, de sokszor izgat engem a passzív oldal is. Nagyon perverz gondolataim vannak. Van mikor annyira kivagyok éhezve hogy egymás úton 3 helyes pasinak is engedném hogy megdugjon. Vagy hogy keményen szopassanak. Azt is tudom hogy ha megtenném akkor utána mégtöbb férfival feküdnék le és kiélném a vágyaimat. Viszont úgy érzem hogy egy idő után nagyon megbánnám. Vagy esetleg kevesebbnek érezném magam amiatt hogy több férfinak is odaadtam magam. Kapcsolatot ledig nem szeretnék jelenleg.2022. dec. 30. 05:57
1/5 anonim válasza:
Nehez kerdes. Miert nem keresel ujra kapcsolatot?
2/5 anonim válasza:
Én úgy értem a problémád, hogy kötöd magad egy fiatalkori "fogadalomhoz", amihez már rég nem szeretnéd.
Szerintem érdemes lenne elengedni ezt a dolgot. Nem lesz attól valaki rossz ember, hogy a passzív oldalon szexel több emberrel is, mint ahogy jobb se leszel attól, hogy megvárod vele a következő kapcsolatot. Ezek a vágyak nem fognak elmúlni, csak erősebbek lesznek idővel.
3/5 anonim válasza:
Pedig szerintem még kéne élni a vágyaidat.Ha nem teszed akkor az rá fogja nyomni a bélyegét a későbbi kapcsolataidra.Amugy szerintem egy jó kapcsolatban is ki lehet élni a vágyaidat.minden megbeszélés kérdése.nem kell ahhoz 100pasi
4/5 anonim válasza:
Helyedbe keresnék egy fix szexpartnert. Csak szex semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!