Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 19 eves vagyok, es mar enm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 eves vagyok, es mar enm tudok felizgulni. Hogyan nyerhetnem vissza a szexualis vagyaimat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy eleg rendhagyo kerdessel szeretnek hozzatok fordulni.

A szexualis vagyaim teljesen eltuntek. Annyi szorongas kapcsolodik mar a szexhez, hogyha csak elolvasom/ meghallom ezt a szot akkor is inkabb undor es szorongas fog el. Amikor megprobalom kiverni akkor is lelankad.

Gyerekkoromban molestaltak. 18 evesen lett eloszor baratom akibe tenyleg eletemben eloszor szerelmes tudtam lenni, de kezek rajonni, hogy egyaltalan nem illunk ossze. Raadasul meg is "csalt". (Megcsalt=szexchat)

2020. jan. 13. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon úgy néz ki, a szorongásod kezelésével, leküzdésével kellene kezdened.
2020. jan. 13. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Psychologus tudna segíteni. Tudom hogy nehéz felkeresni valakit és erről a témáról beszélni, de itt kell kezdeni, mert amíg nincs feldolgozva a trauma amit gyerekorodba szereztél nem tudsz előre haladni. És ne félj a psychológusnak az a dolga hogy meghallgatáson és megértsen, és ezáltal segítsen. Lehet olyan érzelmek maradtak meg benned amit csak úgy tudsz fel dolgozni ha beszélsz róluk, csinálhatod úgy is hogy először terápiára mész valami más miatt, és ha már 100% megbízól a psychológusban akkor elmondod neki. A psychológus nem ítélkezik, és naponta találkozik ilyen esetekkel. Vagy ha nem akarsz pszichológushoz menni akkor írd le, írd le hogy mi történt, mit éreztél, ha harangot akkor írd le hogy mekkorát, ha fájdalmat akkor azt, írd ki addig míg nem esik le egy kő a szívedről, ha egy órát írsz akkor 1 órát ( amennyit én szoktam, mert elég szerteágazóan fogalmazok, és néha verseket is írok a fájdalomból), engem mindig ha valami bánt akkor kézbe fogok egy tollat előveszek egy papírt, és írok, írok addig míg a lelkemen lévő nyomás el nem tűnik, ez a én ilyen személyes terápia feleségem, mindig segít mert kírom miért fáj, miért idegesít, miért érzek így. Addig ne hagyd abba a írást míg ki nem írsz magadból minden sérelmet, fájdalmat, érzelmet, mindent. Én egy papírra szoktam ( vagy füzetbe), mert én papíra jobban kitudom adni az érzelmeim, mint egy festő csak kép helyet szavakat használsz. A papír sorsa utána a te kezedben van, vagy megtartod vagy szét téped és elégeted. Remélem segítettem legalább valamiben.
2020. jan. 13. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Harag helyett harangot írt a mobilom XD
2020. jan. 13. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Mióta megcsalás a sexchat? Ha ránéz vagy csak rágondol valaki másra ezzel az erővel az is megcsalás. Ha a valóságban hűséges az miért nem elég?
2020. jan. 13. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy masszázs szerűség segíthet. Nekem segített.
2020. jan. 13. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hmm nagyon sajnállak !de tényleg!
2020. jan. 13. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Akupunktúra.A leg hatásosabb.Helyre tesz agyilag,és fizikailag

is.Vagy dili doki,de azt nen javaslóm.Drága semmit nem érő.

Saját tapasztalat.

2020. jan. 14. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!