Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hogyan vázoljam fel a speciális vágyaimat ismerkedés során?
Korábban éltem párkapcsolatban, nincs problémám az ismerkedéssel. Azért szakítottunk, mert az akkori barátnőm családot szeretett volna.
Az elmúlt években nagyon megváltozott a szexuális ízlésem, csak perverz dolgok izgatnak: állandó szerepcsere, orgazmuskontroll, kényszerített feminizáció.
Ismerkedés során hogyan tálaljam ezt úgy, hogy azzal ne rohanjam le a kiszemelt nőt? A mikor is fontos, nem akarok becsapni senkit.
Már elfogadtam magam, részemről teljesen rendben van, hogy erre izgulok. A térítőkkel nem foglalkozok! De maximálisan megértem, ha ezek a dolgok egy nőnek nem jönnek be, ezért is szeretnék választ kapni a feltett kérdésekre.
Speciális társkeresőt már próbáltam, ott majd' mindenki azt hitte, egy órára akarom kipróbálni ezt. Pedig nem, mert a mindennapokat szeretném így.
Mi a mostani párommal már az ismerkedés elején megbeszéltük hogy ki mit szeret.
Szerencsére egyezett az ízlésünk.
Mind a ketten elég perverzek vagyunk.
Csak úgy jött beszélgetés közben hogy ki mit szeret hogyan stb.
Szerintem ez nem az első vagy a második randi témája.
Megkellenne találni azt a finom vonalat, hogy ne chaten tálald ki, de ne is legyen kellemetlen hirtelen a helyzet, ha ő ledermed, mert lehet nem is tudja mi.
Szóval szerintem egy egy szóval már elehet ejteni az ismerkedés elején. De hagyni, hogy esetleg ő nézzen utánna mi is az.
Én pl a BDSM bizonyos dolgairól azt sem tudtam hogy léteznek, amíg egy beszélgetés során fel nem jött. Azóta állandóan azon jár az agyam, mennyire ki akarom próbálni próbálni.
Hasonló cipőben járok (férfiként)
Hál istennek meg van az a nő (már a feleségem) akivel megegyeznek a szexuális igényeink. Már pontosan nem emlékszem, de úgy az 5.-6. randin, találkozón beszéltük ki egymás vágyait, igényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!