Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt olyan időszak,amikor egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan időszak,amikor egy minimálisan is akár,de a nők is izgattak?

Figyelt kérdés

2022. dec. 27. 13:40
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
10;Neked nem sikerült,ami a 8 asnak?Azért ég az erdő?🤣😂
2022. dec. 27. 16:34
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

7,

De nem szexeltem velük soha. Akkor mitől voltam biSZEX?

9,

Ne kezd már el megint. Olyan unalmas... És szánalmas is. A melegek élete is tök normális, teljesen mindegy, hogy neked mi jár a fejedben erről, marhára nem érdekel senkit a fikázásod meg a homofób szöveged.

2022. dec. 27. 16:35
 13/28 A kérdező kommentje:
9:Homofób vagyok,mert meg akarom menteni az életüket?
2022. dec. 27. 16:40
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
megmentem en a te eleted. add a cimed, elbeszelgetunk
2022. dec. 27. 16:56
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérték tőled, hogy mentsd meg az életüket?

Az a baj, hogy még csak elképzelni sem tudod, hogy másnak nem az a jó, ami neked. Szerinted csak a te igazságod az örök igazság és csak a te világod az igazi világ. El sem tudod képzelni, hogy valaki más mástól lesz boldog, nem attól, amitől te. És igen: homofób vagy, mert olyasmit akarsz bemagyarázni másoknak pusztán szexuális orientációs alapon, ami a TE meggyőződésed és nem az övék.

Ha egy öreg és vak nénike a buszmegállóban várakozik, nem kell erőszakkal megragadni a karját és felsegíteni az első arra érkező buszra, mert lehet, hogy ő nem akar felszállni, hanem csak az érkező unokáját várja. Tanulhatnál egy kis toleranciát. Olyannak segíts, aki személyesen tőled kér segítséget. Mert minden, amit ezen felül kéretlenül teszel, az csak erőszakos, arrogáns, kéretlen és értelmetlen tolakodás, amivel ártasz másoknak és nem segítesz. Ezt kéne megértened.

El sem tudod képzelni, hogy melegek is élhetnek teljesértékű és boldog meleg életet, mert annyira beszűkült a gondolkodásmódod. Nyugodtan abbahagyhatod ezt az értelmetlen trollkodást, mert senkit sem fogsz megmenteni vele. Sajnálom, hogy ez eddig még soha nem tűnt fel neked.

2022. dec. 27. 16:57
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

te ne akard megmenteni az életünket. ezzel ártasz a legtöbbet ha olyasmit akarsz megváltoztatni, amit nem lehet.

a tudatlanságból, empátia hiányából és az önértékelés gondokból fakadó "megmondó","segítő" szándékú vagy agresszor emberektől a falra tudok mászni..

a kérdésedre válaszolva:

sose érdekeltek a nők. amíg nem voltam tisztában a melegségemmel, mindig értetlenül álltam a lányok előtt, mert nem éreztem feléjük azt amit a többi srác. cserébe a fiúkat akkor is mindig megnéztem, de arra gondoltam biztos csak olyan akarok lenni mint ők. nekem annyiban szerencsém volt hogy nem görcsöltem rá hogy nem a lányokat szeretem, hanem sikerült hamar elfogadnom. viszont azokban akik a felismerés pillanatában szégyent vagy bármi mást éreznek amit nem kellene, bennük lehet igazán nagy kárt tenni azzal pl, hogy a "jó" útra akarják terelni, a lányok felé, amikor egyáltalán nem erre lenne szüksége.

2022. dec. 27. 19:37
 17/28 A kérdező kommentje:
14:Leírhatnád privátban,mit akarsz
2022. dec. 28. 14:28
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Dehogyis. Hiszen a melegek utálják a nőket!
2022. dec. 28. 15:51
 19/28 anonim ***** válasza:
96%

#9 A normalitásnak többféle árnyalata van. Valamint az emberek nem klónok hogy mindenkinek ugyanazt az életutat kellene követnie, nem egy sablon alapján kell élnie senkinek sem az életét.

Szerintem ha mindenki heteroszexuálisként élne, amit te "normális"-nak tartasz, unalmas lenne a világ. Az emberek nem egyformák és ez így van jól, a sokszínűség pozitív dolog.

2022. dec. 28. 22:05
 20/28 A kérdező kommentje:
19:Ez lehet,de attól még nekem csak azért jó,hogy vannak,hogy lehet ellenük küzdeni
2022. dec. 29. 11:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!