Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer karikáját a heréim mögé, gáz ha így dugnék?
Figyelt kérdés
Nem akarom hogy lecsússzon...2022. dec. 27. 13:12
21/27 A kérdező kommentje:
Meg a HPV től..
2022. dec. 29. 18:46
22/27 anonim válasza:
ez tuti csak trollkodik, ennyire analfa senki se lehet😂
23/27 A kérdező kommentje:
Meg csak a képen jó a farkam, csúszkál rajta az óvszer...
De ha a herémre húzom akkor mint egy péniszgyűrűként szorítva erősíti az erekciót, illetve nem csúszik le, fitymám sem csúszik előre..
Tényleg ennyire gáz lenne?
2022. dec. 30. 00:18
24/27 -remete- válasza:
Dehogy dehogy. Nekem sajna amint felteszem már fél hat is a dolog nem szeretem és amugy se marad fent. Raadásul annyir noob vagyok ebben a kerdésben nem latom higy milyen meretüt veszek mert lövesem nincs hol kell keressem a meretezest.
25/27 A kérdező kommentje:
Mysize az egyedüli márka amiben van méretezés, nekem viszont az is hajlamos lecsúszni mert potencia gondjaim vannak.
Tehát nem agybaj miatt húzom herékre az óvszert.
2022. dec. 30. 04:50
26/27 -remete- válasza:
Jo jo vilagos a potencia gondok miatt erdemes elgondolkodni mi okozza? Nem kellő vonzalom vagy a környezet nem eleggé nyugis. Nekem pl nincs erekcio gond ám elvezni nem nagyon tudok. Főképp ha sietni kell vagy nincs nyugi körülöttem.
27/27 A kérdező kommentje:
Szervi ok, ez már kiderült..
2022. dec. 30. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!