Túlreagálom vagy bunkóság amit csinált? Karikaja elkésgítés stb
Kb 3 hete átmentünk nagynénéimhez, mindig dekorálja a házat. Láttam nincs se adventi dísz se ajtódísz. Csináltam mindkettőt átvittem. Tegnap megyünk egyik sincs sehol, hyette szerzett valahonnét másikat. Rosszul esett, ráadásul 2 bejárati ajtó van, az egyikre igazán kitehette volna vagy az adventi díszt is akár máshova kihelyezi nem kell azt pluszba meggyújtani. Mindegy, kaja a kövi volt: puszta leves, semmi bele, aztán hús borzalmas körettel (valami saláta) de semmi krumpli. Én alig tudtam megenni de most csak nem tudom magában enni a húst.
A poén, hogy ma másik családi ág megy hozzájuk és rákérdeztünk mi lesz a kaja.
Leves az ami tele van mindenfélével és másodiknak meg töltött hús.
Csak én érzem jogosan hogy direkt csinálja?
Ne foglalkozz vele.pusztalevesről sosem hallottam még,utána olvasva sem lettem okosabb :D
Ha főtt bele hús akkor azt illett volna benne hagyni.ha nem főtt akkor valami paprikával ízesített alaplé lehetett talán..?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!