Mik azok a körök, amik előjönnek, ha rákkattintok a válaszok értékelésének a karikájára?
Figyelt kérdés
Ha a válaszok értékelésének karikájára kattintok, akkor előugrik néhány hasonló értékelés, azok micsodák? Mit mutatnak?2022. ápr. 4. 18:06
1/13 anonim válasza:
Az adott válaszra érkezett összes értékelés ugrik elő.
2/13 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de hogyan lehet 71%-ra meg 57%-ra értékelni a válaszokat? Nekem csak három kis kezecske van.
2022. ápr. 4. 18:15
4/13 anonim válasza:
Mindenkinek van minősítése az eddigi válaszai alapján, hogy a saját válasza mennyit ér, hány százalékos az illető.
Ezeket összeadva jön ki az összszázalék, ami ötven felett zöld, alatta piros.
5/13 anonim válasza:
6/13 A kérdező kommentje:
5-ös pontosan erre, köszi! Mik ezek?
2022. ápr. 4. 20:45
7/13 anonim válasza:
A menüben bökj a 'toplistás helyezéseid'-re, ott láthatod a saját értékelési százalékodat, hogy mennyire helyesen értékelsz másokat.
Vagyis a te értékelésednél ez a százalék jelenik meg, a színe meg attól függ, hogy helyeseltél e, vagy ellenkezőleg, így zöld, vagy piros.
Ez a szám mindenkinek egyéni.
8/13 A kérdező kommentje:
Ahháá, így már értem! Köszi!
2022. ápr. 4. 21:01
9/13 anonim válasza:
A hasznosság megítélésénél a többség dönt elve érvényesül. Aki gyakran megy szembe a többség véleményével, annak értékelési százaléka csökken, így véleménye kisebb súllyal esik latba később.
10/13 anonim válasza:
A toplistás helyezések szerint hét kategóriában számítok.
Ha a 20.56-os válaszoló felvetése igaz, mi indokolja, hogy a saját válaszaimnál (gondoltam, ezeken tesztelem) változik a köreim száma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!