Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Autós oktatóknál van olyan,...

Autós oktatóknál van olyan, mint felsőoktatásban a markmyprofessor, ahol értékeléseket lehet találni?

Figyelt kérdés
Oktatót kéne választanom, de fogalmam sincs, hogy derítsem ki, hogy kinél érdemes.

2022. márc. 4. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha van ismerősöd vagy annak az ismerőse, aki tud valakit ajánlani, az egy jó pont.

Egyébként, aki azonnal nem tud vállalni és hosszú a várakozás az általában jó oktató.

Amúgy, ha bemész a kiszemelt autósiskolába, és elmondod, mik a kritériumaid az oktatókkal kapcsolatban, ott fognak tudni ajánlani. Én is úgy mentem be, hogy türelmes, emberséges oktatót szeretnék. Adtak is 4 elérhetőséget. Abból egy nem vette fel, sokszori próbálkozás után sem, egy csak kb. fél év múlva tudott volna vállalni, volt egy akit nem hívtam fel, ő csak vésztartalék volt, és egy aki elvállalt, 4 hónapot vártam rá, de megérte.

2022. márc. 4. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nincs, pedig nagyon kéne egy ilyen oldal, lehet aki valakinek megfelel és jól megértik egymást, mással nem. Csak ismerősökre tudsz hagyatkozni. Minél többen mondanak róla jót, nyilván annyival nagyobb az esély, hogy valóban az.
2022. máj. 26. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!