Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént,bánnom kellene?
Nem kell ezért a srácot elítélni.Mindenhez KÉT ember kell.A nagynéni pasija is hibás.
Akkor ahhoz mit szóltok,amikor mondjuk rájön egy nő,hogy a huszonéves férjét szinte megismertetéstől kezdve dugja a saját ötvenes apja? És ha nem buknak le,akkor még folytatódott volna?
Vagy ahhoz a harmincas pasihoz,aki a parókiára jár be egy hatvanas paphoz.Családos vállalkozó,két szép gyerekkel.
Rengeteg ilyen van az életben,amit a kérdező ír, az egy szegmens.Sokkal cifrábbak vannak,néha nehéz volt,még csak el is gondolni amikor hallottam.Ráadásul olyanoktól,akiket ismerek és tudom,szavahihetők.
Nem értem mit kell ezen kiakadni!
Először zavart,de már nem! Ő is akár csak én,ha nem egymást akkor valaki mást szopunk le!
Mindkettőnk élvezte olyannyira,hogy azóta megismételtük nem is 1x
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!