Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegszaunákba tényleg csak azok mennek, akiknek már tényleg mindegy és nem találnak sehol máshol maguknak pasit?
Bevallom, hogy én nem szívesen mennék ilyen helyre, de ízlések és pofonok...
Semmilyen rossz véleményem és tapasztalatom nincs a melegszaunákról, akiknek tetszik, azok úgyis oda járnak.
Nem szoktam sem leselkedni, sem nem gondolom, hogy prűd lennék, de inkább a normál fürdőkbe járok úszni és szaunázni.
Hogy kik járnak oda, az ilyen helyekre, azt már fentebb leírtam, hogy miért nem tudom:
Egy kicsit zavaros a kérdés, ugyanis mindenkinek van egy valakije, aki ismer valakit és neki a testvérének az esetlegesen pont szombathelyi illetőségű IKERhúga, aki egyébként nála 8 évvel idősebb, és együtt dolgozott valakivel a nagyváradi kórházban, de már Amerikában született.
Na, ez a már ismert testvér, ő ismer valakit, aki nem mellesleg magyar nemzetiségű szintúgy, mint a fent említett alulírott, aki már Amerikában született, s egyébként én is ismerek, s bevallottan ő nem jár szaunázni.
Lehet, hogy az az illető valójában én lennék???
Ja bocs', mint mondtam: én nem járok szaunázni, csak úszni. Persze, csak olyan fürdőbe, ahol van szauna.
Huhh'!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!