Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegszaunákba tényleg csak azok mennek, akiknek már tényleg mindegy és nem találnak sehol máshol maguknak pasit?
Figyelt kérdés
A barátom mesélte, hogy az exe ezt mondta. Tényleg igaz, hogy a melegszaunákba csak azok mennek, akiknek már úgymond tényleg mindegy és sehol máshol nem találnak maguknak pasit?2022. dec. 25. 15:32
2/21 anonim válasza:
Hat nézd meg jeffrey dahmert és a meleg fürdők esetét…
3/21 anonim válasza:
Van ott mindenféle ember
És minden korosztály
4/21 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ma már az instagrammon is percek alatt találhat magának bármi partnert.
Én pl. azért játok szaunába, mert élvezem azt a légkört, ahogy a férfiak törölközővel a derekukon sétálgatnak, vagy ahogy a gőzben megy az akció.
És néha lusta vagyok napokig ismerkedni valakivel a társkeresőn, mire eljutunk oda, hogy lesz is valami.
5/21 anonim válasza:
#4 Én nem jártam eddig szaunába (csak külföldön próbáltam eddig, Mo-n nem) de kb. hasonló célból,kedvtelésből kipróbálnám itthon is.
6/21 anonim válasza:
Én speciel párommal voltam egyszer és csak a szauna része miatt :) aztán a sok farkat látván azért le is szoptuk egymást egy kabinban, de aki közeledett hozzánk szexuàlisan, azt offoltuk :)
7/21 zigglerziggler99 válasza:
Én lemennék csak egyedül nem merek. :/
F30
8/21 anonim válasza:
Nem feltétlen, de normális értékrendű ember nem jár ilyen helyre.
9/21 anonim válasza:
9-esnél a pont ,részemről. Csak ma már a normális értékrend a deviancia - sajnos.
10/21 anonim válasza:
Ezt, hogy érted, hogy normális értékrendű ember nem jár oda? Mi neked a normális?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!