Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta biszexuális, de szerintem meg valójában meleg? (!)
Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfivel (heteró nő vagyok) aki biszexuálisnak vallotta magát. Aztán azt vettem észre, hogy a szexet kerüli, vagy ha volt is szex, utána fogta a fejét, és kb az volt az arcára írva, hogy "mit tettem". Szex alatt nem nézett rám, a nemi szervemhez sem úgy nyúlt, mint ahogy a férfiak szoktak. Hanem durván, és érzéketlenül, és nyalni sem akart. Sosem láttam szex után boldognak (mint ahogy szex után az emberek boldogok, mosolyognak) hanem komornak és zavarodottnak. Lényeg hogy az a szexet nem nagyon kezdeméyezte, és volt hogy azzal kezdte: csak ölelkezzünk. Aztán kiderült, hogy férfiak után lohol, szinte rajong a férfiakért, és ferfiak társaságában valahogy nőiesnek tűnt. Illette magát, tette vette magát, a lábait üléskor keresztbe tette (mint ahogy a nők szokták) és az egész lénye nőies lett, mindenféle férfiasság eltűnt belőle. Én kiöltözhettem bármilyen csinosan, szexin, észre sem vette, hidegen hagyta. Aztán kitalálta, hogy az ölelés és a csók a maximum amit nyújtani tud. Ez akkor kezdődött, amikor ferfiak után koslatott. (Ezek többsége nyiltan homoszexuális férfi, akik fűvel-fával...) Azt szeretném kérdezni, hogy meleg szemmel nézve, az illető valójában homoszexuális?2022. dec. 25. 14:21
1/11 anonim válasza:
Ha teljesen homok lenne, akkor nem állt volna fel neki, és nem tudott volna közösülni veled. Az elmondottak alapján nyílván a “meleg énje” az erősebb.
De miért kínzod? Miért nem szakítasz vele, ha látod, hogy rossz?
2/11 anonim válasza:
Istenem, ennyire nem kellesz senkinek?
3/11 A kérdező kommentje:
Nem is nagyon állt neki.
2-es, te minden bizonnyal magadból indulsz ki.
2022. dec. 25. 15:01
4/11 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy inkább a férfiak izgatják. Szerintem nem sok értelme van vele lenni.
5/11 anonim válasza:
Ha ennyire làtszik rajta hogy a férfiakhoz vonzódik jobban akkor legjobb ha szakítasz. Mindig fog pasik után járni azt ugye tudod. Te csak akinek kellesz hogy elmondhassa a haveroknak hogy van nője...
Ha ezt el tudod fogadni maradj vele...
6/11 A kérdező kommentje:
Már nem vagyunk együtt. Szakítottam veled, de kiváncsi vagyok a melegek véleményére, mert ők jobban meg tudják mondani, hogy szerintük jól gondoltam-e, hogy homoszexuális.
2022. dec. 25. 16:09
8/11 anonim válasza:
Full homár, még csak azt se mondanám, hogy biszex.
Valszeg amikor dugott, akkor is egy férfit képzelt oda.
Még egy segglyukat.
9/11 anonim válasza:
Leírtak alapján meleg
De valószínű férfival nem élne együtt csak nővel.
10/11 anonim válasza:
Valszeg meleg. Mármint ha nem igazán állt fel neki, nem élvezte a szexet akkor az nem biszex. Ha meg fontos lett volna neki a szex és csak veled nem illett volna össze szexuálisan akk valszeg ő szakított volna előbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!