Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek!Ti inkább visszahúzódó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek!Ti inkább visszahúzódóak vagy harsányak vagytok?

Figyelt kérdés

2022. dec. 25. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Én heteró vagyok
2022. dec. 25. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Én inkább visszahúzódó.
2022. dec. 25. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Én eléggé visszahúzódó vagyok, nagyobb társaságban még inkább
2022. dec. 25. 13:13
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Visszahúzódó.

Szerintem nincs semmi összefüggés ezen személyiségvonás és a melegség között. Se a lányosabb, se a férfias melegek körében. Van mindenhol mindenféle méghozzá hasonló arányban. Azt viszont vérlázítónak tartom, amikor melegellenes politikai érdekcsoportosulások harsánykodó-magamutógató-nyomuló lényeknek próbálják beállítani a meleg társadalmat, miközben tudjuk jól, hogy az érintettek nem látható elsöprő többsége, azt se tudja egész életében hova bújjon a világ "mért nincs már feleséged?" típusú faggatózásai elől. Abban persze van összefüggés, hogy sokan csak harsánykodó melegeket látnak, mivel nem harsánykodókat nem fognak látni, meg tudni róluk.

2022. dec. 25. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Sosem voltam harsány és nem is leszek.
2022. dec. 25. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Nyugodt, csendes férfi vagyok.És társként is ilyet tudnék elképzelni csak magam mellé.

Olyat,akivel néha csak csendben,fognánk egymás kezét és annak örulnénk,hogy vagyunk egymásnak.

2022. dec. 25. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

"Olyat,akivel néha csak csendben,fognánk egymás kezét és annak örulnénk,hogy vagyunk egymásnak."

Ez de gyönyörű.

2022. dec. 25. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
[2022. dec. 25. 18:03] - Papot! Ő az igazi! ;)
2024. jún. 9. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!