Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek boldog egy meleg kapcsolatban?
Tapasztalatom szerint ez a legnehezebb dolog a mai világban.
Eddig voltak párkapcsolati próbálkozásaim de mindegyik egy nagy kudarc volt. Az egyik megcsalt, a másik anyuci pici fia volt.
Ezért én már csak arra lennék kíváncsi hogyan kell egy pasival együtt élni, vagy hogyan lehet ? Mert nekem ezekután felmegy a pumpa ha meghallom, hogy hosszútávú meleg kapcsolat. Véleményem szerint ilyen nem létezik!
Na persze.
Egy párkapcsolat mindíg problémákkal, megalkuvásokkal, kompromisszumokkal jár
Ez igaz.
De ki a fene akar egyedül élni?? Ki az az emeletes barom???
Az élet nem a magányra lett megalkotva. Párosan működik minden jól és olajozottan.
A teremtő így alkotta meg a világot.
Aki nem így cselekszik, az valójában bűnös.
Megszegi a "páros eggyüttélés társadalom álltal elvárt szabályait."
Én 3 hónap fegyhàz büntetéssel "jutalmaznám "
En egyedul akarok élni, sose volt senkim, nem is hiányzik senki
Persze volt olyan aki tetszett, de neki más tetszett
22.
Pontosan ezért van az, hogy szinte lehetetlen a párkapcsolat. A kölcsönösség ritkán esik egybe.
Csak azt tudnám, hogy több milió embernek ez hogyan sikerült, és sikerül még a mai napig is.
Ez számomra borzasztó nagy rejtély. Nem értem, hogy sokaknak miért sikerül.
Régebben azt gondoltam, ez azért van, mert ők nagyon szépek.
Nade ez megdölt, mert sokszor látni olyan embereket párkapcsokatban, hogy az ember szava eláll. /Negatív értelemben mondva/.
Persze nem vitás, hogy nagyon nagy előny, ha valaki szépnek születik.
Nőben és férfiben is.
Kar ezen agyalni, ez véletlenszerű
Lehet hogy egy munkahelyen dolgozok csak mas muszakba es sose talalkoztok azzal a sraccal akivel osszeilletek
Két férfi között hosszabb együttélési kapcsolat lehetetlen, mert bármennyire meleg is az illető, annyi férfiasság mindig marad benne, hogy Ő IS AKAR IRÁNYÍTANI vagy annyira aulikusnak kell lennie, annyira szolgának, hogy ne legyen egyetlen önállő gondolata sem. A homo "házasság" megvalósíthatatlan, ha netán valahol mégis, akkor az a kivétel erősíti a szabályt. Ha két született meleg egymással próbálkozik ÉLNI, nem fog sikerülni nekik sem. A heterókról, hogy ne is beszéljek ! Az apák többsége a saját fiát (fiait) sem tudja huzamosabb ideig elviselni. A férfiasság jellemzője a magányosság és élni tudni magányosan is. Öreg korukra meg egyenesen megkövetelik a magányosságukat. Bár sok nővel is így van.
Addig szereti a fiú, a férfi a másik fiút, férfit, míg az aktus történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!