Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek boldog egy meleg kapcsolatban?
Tapasztalatom szerint ez a legnehezebb dolog a mai világban.
Eddig voltak párkapcsolati próbálkozásaim de mindegyik egy nagy kudarc volt. Az egyik megcsalt, a másik anyuci pici fia volt.
Ezért én már csak arra lennék kíváncsi hogyan kell egy pasival együtt élni, vagy hogyan lehet ? Mert nekem ezekután felmegy a pumpa ha meghallom, hogy hosszútávú meleg kapcsolat. Véleményem szerint ilyen nem létezik!
Akkor kérek a Jézuskától egy megfelelő embert....kinyitottam az ablakot,hogy könnyebben bejöjjön és letegye a karácsonyfa alá...
Ja,most látom, nincs is karácsonyfám....igen, az sincs...Már négy éve...
Basszus, ilyen depisen és önsajnáltatva nem is fog senki megmaradni melletted.
És ez vonatkozik a többi rinyagépre is.
Én azt látom hogy sokan akik panaszkodnak hogy nem találnak komoly kapcsolatot azok maguk is sokszor ugyanazt csinálják mint akikre panaszkodnak.
Azért a legtöbb embert ki lehet szűrni azzal hogy nem fekszetek le az első randi után és nyíltan megmondod hogy szeretnél várni x időt.
A többi meg kompromisszum.
Husikám.
A helyzet teljesen ugyanaz mint a heteró kapcsolatokban.
A komoly kapcsi az nagyon nehéz.
A meleg pasikák meg egyébként sem egyszerűek. Főleg a passzívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!