Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, Ti hány éves korotok óta éltek boldog párkapcsolatban? Azaz azzal a férfival, akivel örökké élni tudnátok?
én nem vagyok egyedül de nem is vagyok boldog
akkor ez most hogy van?
de ha a pasi boldoggá tesz
tehát ha nem a pasi miatt vagy boldogtalan, az nem számít
17 éves korom óta.
most voltunk három évesek, remélem nagyon sokáig (halál) együtt is maradunk, nehezen tudnám nélküle boldogan elképzelni az életem.
20 mf
Én 23 évesen találtam meg az igazit.
M/f:29
Férfi vagyok.
Egy kollégám 16 éves kora óta együtt van párjával. már 31 éves. Én 28 éves korom óta vagyok a párommal (házasan), 32 éves vagyok. Annyira más ez. Személyenként. Másik kollégám 24 éves kora óta van együtt a feleségével, ma más 30 éves. A többit nem mondom. De a legtöbb férfi arra panaszkodik, hogy kéne már egy "idegen" punci. Amiben igazuk van. Jól esne nekem is. De attól még a páromat szeretem. Mint valószínűleg ők is. Bonyolult téma ez. A megszokás megöl egy kicsit.
Elmondaná nekem valaki hogy ebbe a kérdésbe hogy kerül "nő?" Utolsóra gondoltam pl.
Utolsó előtti is érdekes, két férfi babát akar várni :) Max örökbe fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!