Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik méret beosztást tartjátok valósnak a tapasztalataitok és véleményetek alapján?
Az M jelenti az átlagosat (mean), tehát a legtöbb férfi ezzel a mérettel rendelkezik.
S jelenti a kisebb méretet (small), L a nagy (large), XL és XXL (extra large) pedig még nagyobb, illetve nagyon nagy méreteket.
Szerintetek melyik beosztás a helyes, ha az átlagot vesszük alapul?
Szerintem egyébként az első sor.
Igen, a Romeo-s mércét én is ismerem, ki is próbáltam anno. Nekem 13 cm nagyságú, ez alapján az S méret, de a vastagsága is átlagnál kisebb elvileg (-1), szóval XS ?? Amit őszintén szólva erősen kétlek, annyira azért nem kicsit nekem sem, de e szerint igen
Itt van egyébként a Dick-o-meter :D
#11 Ez alapján:
Hosszra:
<12 cm - S
12-16 cm - M
16-19 cm - L
19-22 cm - XL
>22 cm - XXL
Vastagságra
<11,5 cm - minusz egy méret
11,5-15 cm - nincs méret változás
>15 cm - plusz egy méret
Biztos jó méretbe nyomtattad ki? Elvileg az egész rajz 24 cm hosszú kellene legyen.
Köszönöm szépen. Na majd megnézem újra, kinyomtatom. Mert ezek alapján normál méretű vagyok 😅 Tényleg nem értem akkor. Lehet rosszul nyomtattak ki anno.
De várj, a 16 cm akkor most M vagy L ?
12-es válaszoló. Na most kedvet kaptam hozzá, és én is lemértem. De nem nyomtattam ki, csak a pdf dokumentumban mértem. Ezek alapján (ahogy te is írtad, szóval csak megerősíteni tudlak): [link]
Hosszúság:
- S: 11,9 cm-ig
- M: 12-15,9 cm
- L: 16 - 18,9 cm
- XL: 19 - 21,9 cm
- XXL: 22 cm-től
És a vastagság: Megjegyzés: A Romeo iránymutatása szerint, ha kerületre nektek vékony, akkor -1 kategória a végeredmény (tehát pl. L hosszméretetek van, mert 17 cm-es, de vékony, ezért végül M kategóriába estek), ha 0-ás, akkor nincs változás, de ha +1, értelemszerűen egy kategóriát ugrotok felfelé (pl. 15 cm-es és 5 cm átmérőjű, akkor nektek L-es lesz)
-1 (vékony): 11,4 cm-ig
0 (normál/átlag): 11,5-15 cm
+1 (vastag): 15,1-től
----> és ha azt feltételezzük, a pénisz kerülete egy szabályos kör, akkor az átmérők a kör kerületéből kiszámítva:
kicsi: 3,6 cm-ig
átlag: 3,7-4,8 cm
vastag: 4,81 cm-től
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!