Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik méret beosztást tartját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik méret beosztást tartjátok valósnak a tapasztalataitok és véleményetek alapján?

Figyelt kérdés

Az M jelenti az átlagosat (mean), tehát a legtöbb férfi ezzel a mérettel rendelkezik.

S jelenti a kisebb méretet (small), L a nagy (large), XL és XXL (extra large) pedig még nagyobb, illetve nagyon nagy méreteket.

Szerintetek melyik beosztás a helyes, ha az átlagot vesszük alapul?

Szerintem egyébként az első sor.

2022. dec. 22. 15:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen, a Romeo-s mércét én is ismerem, ki is próbáltam anno. Nekem 13 cm nagyságú, ez alapján az S méret, de a vastagsága is átlagnál kisebb elvileg (-1), szóval XS ?? Amit őszintén szólva erősen kétlek, annyira azért nem kicsit nekem sem, de e szerint igen

[link]

Itt van egyébként a Dick-o-meter :D

2023. jan. 5. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

#11 Ez alapján:

Hosszra:

<12 cm - S

12-16 cm - M

16-19 cm - L

19-22 cm - XL

>22 cm - XXL

Vastagságra

<11,5 cm - minusz egy méret

11,5-15 cm - nincs méret változás

>15 cm - plusz egy méret

Biztos jó méretbe nyomtattad ki? Elvileg az egész rajz 24 cm hosszú kellene legyen.

2023. jan. 6. 12:59
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Na majd megnézem újra, kinyomtatom. Mert ezek alapján normál méretű vagyok 😅 Tényleg nem értem akkor. Lehet rosszul nyomtattak ki anno.

De várj, a 16 cm akkor most M vagy L ?

2023. jan. 6. 20:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Illetve a 19 cm és hova tartozik?
2023. jan. 6. 20:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 16 az már L és a 19 XL. Legalábbis ha az volt a határnál, akkor nekem az lenne a logikus.
2023. jan. 7. 00:38
 16/16 A kérdező kommentje:

12-es válaszoló. Na most kedvet kaptam hozzá, és én is lemértem. De nem nyomtattam ki, csak a pdf dokumentumban mértem. Ezek alapján (ahogy te is írtad, szóval csak megerősíteni tudlak): [link]

Hosszúság:

- S: 11,9 cm-ig

- M: 12-15,9 cm

- L: 16 - 18,9 cm

- XL: 19 - 21,9 cm

- XXL: 22 cm-től

És a vastagság: Megjegyzés: A Romeo iránymutatása szerint, ha kerületre nektek vékony, akkor -1 kategória a végeredmény (tehát pl. L hosszméretetek van, mert 17 cm-es, de vékony, ezért végül M kategóriába estek), ha 0-ás, akkor nincs változás, de ha +1, értelemszerűen egy kategóriát ugrotok felfelé (pl. 15 cm-es és 5 cm átmérőjű, akkor nektek L-es lesz)

-1 (vékony): 11,4 cm-ig

0 (normál/átlag): 11,5-15 cm

+1 (vastag): 15,1-től

----> és ha azt feltételezzük, a pénisz kerülete egy szabályos kör, akkor az átmérők a kör kerületéből kiszámítva:

kicsi: 3,6 cm-ig

átlag: 3,7-4,8 cm

vastag: 4,81 cm-től

2023. jún. 26. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!