Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Leírnátok a tapasztalataitokat?
-milyen volt a szex a legkisebb pénisszel
-milyen volt a szex a legnagyobb pénisszel
amivel találkoztatok? Hány centisek voltak? Írjatok kort is!
Egyetlen férfivel feküdtem le életem során. Nem tudom hány centi neki. Egynémelyik pózban tud fájni.
30
A kisebb pénisszel jobb volt a szex.
Pontos méretet nem tudok mondani,nem mértem le.
Legkisebb 10 centi- katasztrófa volt, de főleg azért mert kb lesz..rta hogy velem mi újság
Legnagyobb 17 centi, ő a mostani, jó nagyon vele
A kisebb mérettel jobb volt a szex.
A nagyobb sok esetben fájdalmas volt.
Pontos méretet én se tudok mondani.
A legnagyobb 18 volt és fájt. Én vadul, gyorsan szeretem, vele ezt nem lehetett megtenni. Még óvatosan is fájt.
A legkisebb 13, nekem tökéletes. Minden pózban nagyon jó, lehet erőteljesebben, gyorsan csinálni, és szopni is sokkal kényelmesebb.
Nembaj az ha kicsi,de legalább vastag legyen.
Persze ez individuális,de ha kicsi is és vékony is..hát akkor az pech 😀
Egyébként a top hármas pasinak kicsi volt 😁
Legkisebb: 12,szornyu
Legnagyobb:19, inkabb 20,kozepes, jo lett volna nagyon, de a srac bena volt es prud.
22/L
A legkisebbet se mondanam kicsinek, nem tudom pontosan mekkora de eszemeletlen jo. Minden pozban tokeletes, lehet vadul, nem kell ovatoskodni.
A nagyobbal figyelni kellett, hogy ne fajjon.. gyengednek kellett lenni (amit en nem szeretek annyira).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!