Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyenek a mai fogamzásgátló tabletták? Leírnátok a tapasztalataitokat?
én híztam tőle 5 kg-ot és mellékhatásként az első hónapba előjött a hüvelygomba :( ki lett kezelve szóval nem volt gond azóta sem.viszont van pé-m.valószínű nem hat nálam.jövőhónapba megyek dokihoz és beszélek vele(nekem semmilyen vizsgálatot nem csináltak mikor felirattam,rákszűrést sem)
reziát szedek
Én Dianne 35-öt szedtem kb 2 éve, vagy 3 hétig, aztán abba is hagytam. Csináltatott velem a doki előtte egy vérvizsgálatot, az alapján lett felírva a gyógyszer. A 3 hét alatt 2 kg-t híztam tőle, folyton rossz volt a közérzetem, a szexet nem kívántam egyáltalán. Aztán abba hagytam, ez volt október vége felé, a következő mensim január elején jött meg, és egész nyárig rendszertelen volt. A vérképem még márciusban is katasztrofális volt, a májfunkcióim rosszabbak voltak, mint egy alkoholista festőé! Mint kiderült, a Dianne 35 nem is fogamzásgátló, hanem egy erős hormon gyógyszer, aminek a mellékhatása fogamzásgátlás, és jól összezavarta a hormonháztartásom.
A kérdésedre válaszolva, ha lelki ismeretes a dokid, minimum egy vérképet csináltat előtte, mielőtt bármit felír. Érdeklődik arról, hogy volt-e a családban cukorbeteg, trombózisos, stb, szóval ha volt és van ilyesmire hajlamod,vagy cigizel akkor nem fogja ajánlani, de persze felírja, ha nagyon ragaszkodsz hozzá.
Én a helyedben nem kezdeném el, a gumin kívül van más, hatékony hormonmentes fogamzásgátló módszer, pl. a hüvelykúp, vagy a pesszárium. Illetve, van még a megszakításos módszer, de az nem jelent 100%-os védelmet a teherbe esés ellen.
Ahh, szóval a pasid akarja!
Létezik férfiaknak is fogamzásgátló injekció, miért nem adatja be ő magának?!
Itt van egy cikk a fogamzásgátló módszerek hatékonyságáról, ebből szemezgethetsz, kombinálhatod is a különböző módszereket. [link]
Én a te helyedben biztos kidobnám a pasimat, ha neki nem számítana az, hogy az élvezet miatt tönkremegy az egészségem.
22 éves vagyok 1 éve szedek foggátlót (Dalia) Az előtt meg szintén 1 évig szedtem. Nekem eddig semmilyen panaszt nem okozott, mellékhatás gyanánt nőtt tőle a mellem :)...
Én nagyon szeretem, sokkal kényelmesebb mint a gumi, rögtön lehet szexelni nem kell várni amég felveszi, nameg tényleg vannak pasik akiknek egyszerűen nem megy gumiban, lelankadnak, fáj nekik stb...
Mikor anno a barátommal jártam 4 évig, 3 éven keresztül nyüstölt ezzel a foggátlós dologgal, hogy szedjem már, de én meg már csak azért se. Ugyanolyan voltam mint te, hogy "nem akarok meghízni, szőrös lenni, elmegy a kedvem a szextől stb" ...Aztán az utolsó évben kezdtem el szedni és most nincs barátom, csak laza kapcsolataim,de még mindig szedem mert szeretem...
Meg ha belegondolsz sokkal de sokkal olcsóbb mint a gumi. A foggátló 3 hónapra 5-6000 Forint, a gumi meg 3db 800-1400 :/ tehát ka kiszámolod, tegyük fel, csak heti 5X szexeltek, akkor az 3 hónapra már 15.000 :/
Jól gondold meg, de én mindenképpen fogamzásgátló-párti vagyok.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!