Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik méret beosztást tartját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik méret beosztást tartjátok valósnak a tapasztalataitok és véleményetek alapján?

Figyelt kérdés

Az M jelenti az átlagosat (mean), tehát a legtöbb férfi ezzel a mérettel rendelkezik.

S jelenti a kisebb méretet (small), L a nagy (large), XL és XXL (extra large) pedig még nagyobb, illetve nagyon nagy méreteket.

Szerintetek melyik beosztás a helyes, ha az átlagot vesszük alapul?

Szerintem egyébként az első sor.

2022. dec. 22. 15:24
A kérdező szavazást indított:
S: 13 cm és alatta -- M: 14-16 cm -- L: 17-19 cm -- XL: 20-22 cm -- XXL: 23 cm és felette
S: <12 cm -- M: 13-15 cm -- L: 16-18 cm -- XL: 19-21 cm -- XXL: 22 cm és felette
S: <12 cm -- M: 13-14 cm -- L: 15-17 cm -- XL: 18-20 cm -- XXL: 21 cm és felette
S: <13 cm -- M: 14-15 cm -- L: 16-18 cm -- XL: 19-21 cm -- XXL: 22 cm és felette
S: <13 cm -- M: 14-15 cm -- L: 16-17 cm -- XL: 18-19 cm -- XXL: 20 cm és felette
Ezek közül egyik sem jó beosztás, hanem...
43 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Statisztika alapján inkább a második lehet
2022. dec. 22. 15:29
 2/16 anonim ***** válasza:
70%

S: small

M: microscopic

L: little

2022. dec. 22. 15:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez így hülyeség. Egyrészt kizárt, hogy igazolhatóan korrekt körülmények között mérjék és dokumentálják az értékeket, ezek többnyire bemondás alapján születnek. Másrészt az emberi rasszok nemcsak a külső megjelenésben mutatnak eltéréseket, hanem egyes testrészek méreteit illetően is. Végül pedig, a emberi testnek megvannak a maga adott (genetikailag rögzített) testarányai (hiába szól úgy a mondás, hogy kis ember nagy bottal jár), így nyilván egy 150 cm-es embernek kisebb a füle is, mint egy 200 cm-esnek.
2022. dec. 22. 16:47
 4/16 A kérdező kommentje:

Szerintem a 15 cm még nem nagy (Long), de úgy látom sokak szerint igen 🤔

3# válaszoló. Vannak kutatások, nézd csak meg a Wikipédiát, ott hivatkozások is vannak. Vannak kutatások, amikben rendesen lemérték, nem bemondás alapján ment a statisztika. A rassz és a magasság tényező is kérdéses

2022. dec. 22. 18:48
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

2-esen sírok, nagyon jó:DDD

Amúgy bakker, első sorig bírtam olvasni, mivel az M azt jelenti hogy MEDIUM! Ember, az agyad mekkora lehet? És hogy tud működni ekkora mérettel?

2022. dec. 23. 23:44
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi a kedves hozzászólást, főleg így karácsonykor 😇 Igen, arra is gondoltam, nem voltam biztos benne, annyira nem vagyok perfect angolból. De a mean átlagot is jelent, gondoltam az is megállja a helyét 🤷🏻‍♂️ De akkor legyen medium, a lényegen szerintem nem változtat.

Kellemes ünnepeket 🎄✨

2022. dec. 24. 09:10
 7/16 anonim ***** válasza:
16%
Boldog kisfaszúak karácsonyát hehe
2022. dec. 24. 18:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt még tegyük hozzá:

XS - 10 cm alatt

XXS - 7 cm alatt (nem létező vagy mikropénisz)

2023. jan. 1. 08:31
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Látom nem csak az ünnepek, de az új év is a mini nemi szervekrol szól:))
2023. jan. 1. 15:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg a Romeo-nak van erre egy kinyomtatható mércéje. Vagy legalábbis volt.

Bár őszintén inkább ráírhatták volna a méreteket, mivel így viszonylag absztrakt. Ha jól emlékszem nem csak a hosszúság számított, hanem volt egy kerületmérő is, ami vagy levont, vagy nem csinált semmit, vagy épp egyet hozzáadott a mérethez (mármint ha hosszba kijött a M, de vastagabb a farkad, akkor lehet beírhatsz egy L-t)

Esetleg ha valaki megtalálná a pdf-et, kinyomtatná és leírná cm-ben a méreteket, lehet kicsit segítene a kérdés eldöntésében.

2023. jan. 1. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!