Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Normális gesztus, vagy kezd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális gesztus, vagy kezd többet érezni?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel Tinderen ismerkedtünk meg, megbeszéltük, hogy szexkapcsolat lesz közöttünk, mert Ő is és én is azt keresünk.

Márszor már lefeküdtünk, így volt ez tegnap este is, átmentem hozzá, szexeltünk, majd aludtunk.

Reggelre viszont csinált nekem reggelit, az ágyba hozta, megsimogatta az arcom, és megcsókolt.

Azt hittem reggeli menetet is akar vagy valami, de nem, illetve amikor felöltöztem és elindultam haza, hátulról átölelt, és megcsókolta a nyakam, hogy legyen szép napom.

Persze ezek a gesztusok nagyon is jól esnek, de már volt pár szexkapcsolatban részem, és egyikben sem volt ilyen 😄.

Szerintem lehet kezd többet látni a dologba?

2022. dec. 22. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, igen.
2022. dec. 22. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindig a hülyéknek van szerencséje, már elnézést a hasonlatért...

Aki nem akar kapcsolatot, azoknak sikerül minden.Aki pedig társat keres, az belefut a sok linkbe,perverzbe.

2022. dec. 22. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Ketteskének igaza van, velünk miért nem történik soha ilyen?

Kérdező, te meg inkább örülj annak, hogy valaki a farkadon kívül mást is lát benned, mert itt erről van szó.

2022. dec. 22. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
A kérdezőnek nincs farka.
2022. dec. 22. 11:23
 5/8 steven95 ***** válasza:
100%
Legyen az, hogy ezt nem magadban gondolod túl, hanem rákérdezel nála, hogy tisztázzátok hogyan alakult bennetek az érzés, most hogy látjátok, ez még mindig csak szex? - max az a fajta hogy nem rugdos ki egyből ahogy elélvezett - vagy több vagy csak vigyünk bele olyan érzelmeket ami nem szerelem de kedvesség, törődés, ölelés mert a szex az test ÉS lélek, vagy ne mert hamar szerelembe lehet így esni. Mindenképp erősíts rá hogy Te mit akarsz, mi fér bele, ÉS bátorítsd hogy ne alkudjon meg ő se, ne hazudja azt hogy nem akar többet csak hogy tovább szexelhessetek, ez senkinek nem lesz jó, fel kell ismerni mikor kell abbahagyni. Mindig abból van a baj hogy megengedjük magunknak hogy a másik előtt rejtett célokkal cselekszünk. Nem szabad neked sem, nem szabad hagyni a másikat sem bele esni ebbe. Szexkapcsolat de ide is kell kommunikáció! :)
2022. dec. 22. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt inkább örülnöd kellene, hogy valaki nyitott egy kapcsolatra és többet is szeretne a szexen kívül. Másrészt ha te ezt az egészet nem akarod, akkor mondd el neki. Egy idő után, ha már nem ugyanazt látjátok a dologban és nem ugyanazt szeretnétek, abból csak bonyodalom és lelki sérülés lesz, nem ér annyit a dolog.
2022. dec. 22. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezd többet érezni. Sokan örülnénk az ilyennek...
2022. dec. 22. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ahogy látom én leszek itt az ellensúly. Szerintem ez még éppen belefér a nem akar többet kategóriába. A szex egy testi kielégülést okozó dolog, de sokszor nagyobb az élmény, ha lelkileg is kielégülünk, ezért vannak az elő és az utó játékok.

Szerintem ezek a figyelmességek, hogy reggelit csinál meg beleillik a figyelmességbe.

Én legalábbis egy ilyen ember vagyok, nem számítok semmilyen plusz "juttatásra" ha egy szexkapcsolatomnak reggelit/kávét csinálok egy este után, és ha csókolom, mert nekem ezek még beletartoznak a szexuális dolgokba, csak mint mondtam, lelki szinten.

De lehet csak én vagyok így.

2022. dec. 23. 23:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!