Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen lenne ha valakinek lenne valakije és a párja haverjait szopna és dugnak a srácot ?
Sajnos,szinte mindennapos történet a melegeknél.Ugye tök unalmas egy átlagos kapcsolat, két emberrel, muszáj frissíteni.
Finoman szólva magasabb szintre emelni..ez most divatos kifejezés...
Nekem is vannak ilyen storyjaim. Pl.
Ismerkedtem egy sráccal, aki mondta, hogy hát ő egyébként kapcsolatban van, és nagyon szeretik is egymást és hogy igazából nem magának ismerkedik, hanem a barátjának keresett meg engem.. Ezt nagyon furcsalltam, de tetszettek mind a ketten, úgyhogy mondtam hogy nyitott vagyok arra, hogy találkozzunk és beszélgessünk kicsit.
Végül elmondták, hogy túl nagy a srácnak és azért keres neki a barátja valakit aki talán tudná "kezelni" merthogy ő ezt nem tudja neki megadni, de szeretné ha nem maradna ki belőle. Ő pedig orálozni szeret és ekkora mérettel nem igazán tud.
Végül az lett belőle, hogy ő ült és nézte ahogy a barátja megdug. Néha pedig engem orálozott közben.
Én ezt így ahogy előadták nem láttam gáznak. Azt láttam, hogy érzelmileg nagyon szeretik egymást, csak a szexnél nem passzolt és ahelyett hogy dobnák az egész kapcsolatot inkább megpróbáltak valami "hidat" keresni egymás között ezen a téren.
Egyszerú!
Kurtizán lenne!
Magyarul közkinccsé tenné magát, téged meg hülyévé!
Tisztelt válaszolök, ezt a kérdést nem kell érteni
! Aki kiírta sem érti! Ez valami roma-logika lehet, azoknál divat kölcsönbe adni a szexpartnert, majd ölik egymást érte. Szó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!