Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az milyen lenne ha valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen lenne ha valakinek lenne valakije és a párja haverjait szopna és dugnak a srácot ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mar ugy erted, h hetero pasi baratnoje haverjai dugnak a pasit es szopatnak?
2022. dec. 21. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen lenne? Hát olyan! (Mi értelme ennek a kérdésnek???)
2022. dec. 21. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a kérdést sem értem.
2022. dec. 21. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme így párkapcsolatban lenni.
2022. dec. 21. 23:47
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Ismertem egy srácot. A kiscsávó bele volt zúgva a párjába aki ezt kihasználta. Volt, hogy engem is hívott hogy ha átmegyek a párja bármit megtesz és tényleg. Simán torkon dughattam. Láttam, hogy nem élvezi de mikor rákérdeztem azt mondta hogy de csináljam tovább. A párja élvezte hogy neki rossz. Utólag mikor szétmentek kaptam mocskolódó üzenetet holott én megkérdeztem okés-e.
2022. dec. 22. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos,szinte mindennapos történet a melegeknél.Ugye tök unalmas egy átlagos kapcsolat, két emberrel, muszáj frissíteni.

Finoman szólva magasabb szintre emelni..ez most divatos kifejezés...

2022. dec. 22. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is vannak ilyen storyjaim. Pl.

Ismerkedtem egy sráccal, aki mondta, hogy hát ő egyébként kapcsolatban van, és nagyon szeretik is egymást és hogy igazából nem magának ismerkedik, hanem a barátjának keresett meg engem.. Ezt nagyon furcsalltam, de tetszettek mind a ketten, úgyhogy mondtam hogy nyitott vagyok arra, hogy találkozzunk és beszélgessünk kicsit.

Végül elmondták, hogy túl nagy a srácnak és azért keres neki a barátja valakit aki talán tudná "kezelni" merthogy ő ezt nem tudja neki megadni, de szeretné ha nem maradna ki belőle. Ő pedig orálozni szeret és ekkora mérettel nem igazán tud.

Végül az lett belőle, hogy ő ült és nézte ahogy a barátja megdug. Néha pedig engem orálozott közben.

Én ezt így ahogy előadták nem láttam gáznak. Azt láttam, hogy érzelmileg nagyon szeretik egymást, csak a szexnél nem passzolt és ahelyett hogy dobnák az egész kapcsolatot inkább megpróbáltak valami "hidat" keresni egymás között ezen a téren.

2022. dec. 23. 00:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerú!

Kurtizán lenne!

Magyarul közkinccsé tenné magát, téged meg hülyévé!

2022. dec. 23. 23:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt válaszolök, ezt a kérdést nem kell érteni

! Aki kiírta sem érti! Ez valami roma-logika lehet, azoknál divat kölcsönbe adni a szexpartnert, majd ölik egymást érte. Szó szerint.

2022. dec. 24. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!