Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok, kipróbálnátok milyen passzívnak lenni?
10es én át fogalmaznám azt amit írtál. Nem a biszexekkel van a baj hanem azokkal az emberekkel, akik folyamat megcsalják az asszonyt/urukat. Ez hogy néhány s*ggfej miatt leírod az összes biszexet ugyan az mint amikor azt mondják hogy az összes meleg egy felvonuláson pucéran magát riszáló queer, aki házas pasikat dönget az árkád wc jébe. Az elfogadásért epekedünk lözben meg másokat lenézünk. Ahogy a melegek, a biszwxek se maguknak választották a dolgot. Az más kérdés hogy van akiben nincs annyi hogy tisztességesen éljen.
Szóval szerintem nem kéne általánosítani.
4es voltam.
Amigy meg hogy a kérdésre is válaszoljak. Én uni vagyok, szoval nem tudok nyilatkozni 😄
Én speciál kipróbálnám. Vékonyabb srác ha elcsábít, akkor odaadom neki a fenekemet:)
28/husis de izmos
Már 1x kipróbáltam.
Rossz volt, szóval többször nem fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!