Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érzés volt az elso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt az elso meleg kalandod?

Figyelt kérdés
Bűntudat, szégyene érezte stb volt?
2022. dec. 14. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Hat igen az volt buntudat majdnem ongyilkos is lettem
2022. dec. 14. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jó volt, akkor már régen vágytam rá, hogy kipróbáljam.
2022. dec. 14. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább épp az ellenkezője. Amíg bűntudatom volt, addig nem mertem ismerkedni. Féltem, nehogy "az" legyek. Aztán amikor a bűntudat elmúlt, mert rájöttem, hogy úgysem tehetek ellene, és a bűntudat helyébe lépett a kísérletezési vágy, akkor egy ilyen hatalmas megkönnyebbülés érzés fogott el, nagy teher esett le, hogy ahhh, igen, ez vagyok én, ez az az érzés amit keresek, ez az amit szeretnék, végre a sok bizonytalanság és kétségbeesés után tudom magamról, hogy ki vagyok és mit akarok. Ez vagyok én.
2022. dec. 14. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon jó volt,mert csodálatosan csókolózott a srác.Ez olyan hatást tett rám,hogy soha többet, senkivel úgy nem voltam ,ha nem volt csók,ölelés.

És nem is leszek.

2022. dec. 15. 06:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Örültem hogy végre megtudttam tenni amire nagyon sok éve vágytam. Addíg már túl voltam azon hogy elfogadom magam.
2022. dec. 15. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél elmentünk egy sráccal egy jó kis sötét helyre, csókolóztunk, volt orál is. Miután elélveztem, hirtelen nem éreztem semmi izgalmat, azért még beszélgettünk kicsit. Amikor hazaértem este, annyira bűntudatom volt, meg szégyelltem magam, sírtam is kicsit, és ráírtam a srácra, hogy szerintem nem is vagyok meleg. Aztán pár nap múlva megint éreztem, hogy fel vagyok izgulva. Nem értettem, ráírtam megint, de akkor már nem akart velem találkozni, mondjuk meg is értem. Csak később esett le, hogy nálam ez így működik. Amikor be vagyok indulva akkor jöhet minden, de ha elmentem, akkor egyszerűen nem kívánok semmit/senkit.
2022. dec. 16. 06:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6-os válaszoló, te biztosan nem vagy 100 %-ban meleg.Elélvezés után pedig mindenkiben van kis apátia,de nem napokig.

Velem is volt így,a sráccal nagyon jó volt, sok csók,ölelés- aztán később azt írta, meg tudott volna verni ezért. De persze,legközelebb azért eljött és volt megint csók :)

Csak sajnos, nem lett folytatás..

2022. dec. 16. 06:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7-es nálam eddig minden együttlét után így volt. Elvoltunk, élveztem minden percét, aztán utána 2-3 napig nem kívántam. Utána újra. De ha kiverem, akkor utána másnap már újra kanos vagyok, vagy akár még aznap is.
2022. dec. 16. 06:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez nálam párkapcsolatban is így volt,ebből nem is volt gond.

6-os vok.

2022. dec. 16. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!