Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, akik koliban laktok/l...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, akik koliban laktok/laktatok, nektek volt meleg kalandotok ott?

Figyelt kérdés

Esetleg anonim mesélnétek, akinek volt?

Nekem mindig közel volt a suli, így nem élhettem át kolis korszakot, de kiváncsi lennék, hogy aki igen, az hogy élte ki ott a meleg hajlamait?

Grindr/Tinder-en ismerkedtetek? Vittetek fel fiúkat, jártatok át egymáshoz? Érdekel bármi, akár privátban.

2022. okt. 10. 03:13
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Én kollégiumban voltam 4 evet igyhat kiderult hogy nagyon sok hetero fiu kiszeretne probalni a szopast, enpedig orultem mivel lathattam farkakat.
2022. okt. 10. 06:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár én bi vagyok, de volt.
2022. okt. 10. 07:28
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon féltem a lebukástól, hogy kiderül a beállítottságom, de csak annyi volt, hogy megfogdostam pár srác fenekét, farkát ruhán keresztül.

Olyan is volt, hogy közös zuhanyzás alkalmával a hatásomra felállt a srác farka, vagyis mindkettőnké. Sajnos bejöttek, így a srác nagy zavarában törölközés nélkül ráncigálta fel a ruháját.

2022. okt. 10. 09:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szobatársammal volt
2022. okt. 10. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

3 as válasz:

Nekem sosem volt ilyen :( bárcsak lett volna :D

2022. okt. 10. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt pár koleszos kalandom, de akkor már csak látogatóba mentem, amig ott laktam, nem volt saját :D
2022. okt. 10. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem történt, és ha a szobatársaid heterok akkor a legtöbb meleggel ugyanúgy semmi sem fog történni, mint ahogy kolin kívül sem csinálnának vele semmit. Azért a koli nem egy barakk, vagy börtön, van lehetőségük nőzni és eljárnak, megoldják nem kezdenek el rögtön egymással kefélni ott az emberek. Persze attól még lehet jó élmény, én is két tök helyes sráccal voltam egy szobában, összebarátkoztunk, mindenhova együtt jártunk meg volt hogy fizikailag is közelebb kerültünk egymáshoz pl. nekem dőlt és úgy aludt el de nyilván neki ez nem azt jelenti mint nekem, melegként. Én azért tudok olyanról más koliból aki bepróbálkozott a srácoknál és nagyon csúnyán megverték érte, sokáig nem is maradt ott mert nem volt túl barátságos a hangulat utána.
2022. okt. 11. 01:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer mikor szobatársam hazament hétvégére volt, hogy vittem fel fiút. Úgy bármit lehetett :)
2022. okt. 11. 04:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Álltalánosból 1 koliba es szobába kerűltünk!

Itt kiderűlt, hogy bejövünk egymásnak már jó pár éve.😁

2022. okt. 13. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!