Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés ha egy férfi egy másik férfit ujjaz? milyen érzés mikor bedugja az ujját és benn van a seggedben?
Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 15:29
11/20 A kérdező kommentje:
10-es és milyen érzés volt?
2023. márc. 22. 18:07
12/20 anonim válasza:
Szar érzés, menj el urológiára szűrésre és megtudod.
13/20 A kérdező kommentje:
12-es valaki élvezi valaki nem meg ez meleg kategória valószínű te nem vagy meleg Csak akkor minek válaszoltál ha téged ez nem érdekel(?)
2023. nov. 13. 16:42
14/20 A kérdező kommentje:
12-es tovább lehet lapozni ha nem tetszik a kérdés vagy nem érdekel a téma nem kötelező elolvasni és válaszolni és nem is a kérdésre válaszoltál csak írtál valami hülyeséget
2023. nov. 13. 16:49
16/20 A kérdező kommentje:
15-ös nem de ezt senki nem mondta én csak annyit írtam az előző válaszolónak hogy ne írjon hülyeséget Aminek nincs köze és egy kicsit sértő azért mert őt nem érdekli a téma vagy a kérdés tovább lehet lapozni semmi köze ennek az urológusnak meg akkor egy meleg pár se ujjazza magát hanem menjen urológushoz az előző válaszoló szerint mert ő neki nem tetszett amúgy a heterok nem szoktak más férfit ujjazni a heterokat a nők gondolom néha szokták ujjazni de szerintem nem olyan népszerű mint a melegeknék hiszen ott nő férfi pár Van és a nőnek ott más lyuka is van ami szexre van de a férfinak meg nincs
2023. nov. 13. 17:25
17/20 anonim válasza:
"egy meleg pár se ujjazza magát hanem menjen urológushoz"
Szerintem nem ezt írta, csak azt, hogy számára, mint férfinak, milyen érzés az ujjazás.
18/20 A kérdező kommentje:
Hát nem pont így írta de az volt a lényeg csak máshogy fogalmazott
2023. nov. 13. 17:35
19/20 anonim válasza:
Ha mélytorkozik közben akkor jó.
Szopás nélkül nem szeretem sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!