Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofóbok, miért baj az ha két férfi egymással szexel, és miért kisebb baj ha két nő teszi ezt?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 23:55
1/27 anonim válasza:
Nem baj, csak ne reklámozzák, hogy ez normális.
2/27 A kérdező kommentje:
#1: Mi számít reklámozásnak?
2022. dec. 7. 00:03
3/27 anonim válasza:
Összességében nem baj, csak nyilván nekünk furcsa mert mi pin@ függők vagyunk. De nektek gondolom meg ez a furcsa.
4/27 A kérdező kommentje:
#3: Az hogy nem vagyok homofób nem jelenti azt hogy meleg vagyok.
2022. dec. 7. 00:43
6/27 anonim válasza:
Mi számít homofóbnak szerinted, kérdező?
7/27 anonim válasza:
Két nő kevésbé gyomorforgató általában mint két pasi. Azért. De én sem reklámozom hogy bi vagyok. Mindenki magánügyének kéne maradni. 26L
8/27 anonim válasza:
Nekem mindegy. Csak ne az utcán. Én sem az utcán csinálom csajjal.
9/27 anonim válasza:
Nem tudom, ha az utcán láttam egy csókolózó fiút és lányt, max annyi futott át az agyamon, hogy milyen jó nekik, aztán éltem tovább az életem. Nem értem ezt a 4 fal között dolgot. Felőlem aztán bárki smárolhat bárhol, pont le fogom sz.rni. Az meg, hogy már azért megszólnak két férfit, hogy egymás kezét fogják, nonszensz.
Kit érdekel? De tényleg. Szerintem a homofóboknak rohadt sok idejük van, nekem arra is csak szűkösen van, hogy ezt leírjam.
10/27 anonim válasza:
#8 mond ezt a hetero párok 90% nak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!